Matahari terbenam terbaik Asia tanpa tag harga

40

Sama ada anda suka menonton matahari terbenam terhadap bayang-bayang pokok sawit atau pencakar langit awan, ada sesuatu yang mengesahkan kehidupan mengenai menonton matahari turun pada hari perjalanan yang lain – dan langit kaleidoskopik Asia adalah tontonan utama.

Cari tempat, ambil koktel atau kamera dan sediakan untuk tontonan malam semulajadi ibu dengan ekstrak dari kami Perkara yang terbaik dalam kehidupan adalah percuma.

Kuil Emas – India

Para peziarah berkumpul di Kuil Emas sekalipun pada waktu siang, tetapi sebuah sihir istimewa berlabuh ke atas kuil yang paling suci untuk Sikhisme pada waktu matahari terbenam, ketika Harmandir Sahib yang berwarna keemasan berkilauan seperti sebuah ember di laut cermin.

Amritsar; percuma.

U Bein Bridge – Myanmar

Sesetengah mercu tanda terbaik dilihat sebagai siluet, dan Jambatan U Bein adalah salah satu daripadanya, yang paling berpotensi sebagai matahari terbenam di atas Taungthaman Lake. Pada waktu akhir hari, jambatan jambatan jawa yang paling lama di dunia dengan sami-sami, basikal dan penduduk setempat yang menjalankan perniagaan mereka yang indah.

Amarapura, Myanmar; percuma.

Manila Bay – Filipina

Pencemaran dan geografi bersekongkol untuk mewujudkan keindahan yang hebat di Manila Bay, persekitaran untuk beberapa matahari terbenam yang paling menakjubkan di Asia. Pergi ke sana lebih awal dan menyaksikan tempat tontonan berhampiran restoran di Mall of Asia, jawapan Manila ke Santa Monica Pier.

Seaside Blvd, Manila; percuma.

Sarangkot – Nepal

Dengan tasik dan kanopi cerminnya, Pokhara dibuat untuk pemandangan matahari terbenam yang menakjubkan. Untuk oohs dan aahs maksimum, ketinggalan untuk Sarangkot di rabung di atas Phewa Tal untuk menunjukkan petang malam ke atas Mt Machhapuchhare dan gunung Annapurna.

Npr30.

Promenade Timur Tsim Sha Tsui – Hong Kong

Sunset mempunyai persembahan selepas makan malam di Promenade Tsim Sha Tsui Hong Kong. Berjalan di sepanjang Avenue of the Stars (hello di sana Jet Li, howdy Jackie Chan), kemudian ambil tempat duduk tepi laut yang siap untuk matahari terbenam dan Symphony of Lights.

Salisbury Rd, Hong Kong; percuma.

Bangunan Kerajaan Metropolitan Tokyo – Jepun

Sunsets ke atas bandar benar-benar perlu dilihat dari atas; cabarannya ialah mencari dek tontonan tanpa bayaran masuk monster. Masuk ke Bangunan Kerajaan Metropolitan Tokyo, yang menawarkan pemandangan matahari terbenam percuma dari tingkat ke-45.

2-8-1 Nishi Shinjuku, Tokyo; percuma.

Pantai Jimbaran – Bali

Matahari terbenam, pasir, makanan laut – apa yang tidak disukai tentang Pantai Jimbaran? Dapatkan meja di tepi pantai, memesan udang laut panggang, cumi-cumi, barracuda, kakap dan ketam lumpur dan pesta semua deria anda sebagai langit barat mendapat mengecat dari matahari terbenam.

Bali, Indonesia; percuma.

Tasik Barat – China

Penyair Su Shi telah melambangkan lirik tentang Huangzhou West Lake pada abad ke-11, dan seribu tahun telah untungnya sedikit untuk mengurangkan daya tarik tempat itu. Pilih titik tontonan oleh jambatan corak willow dan biarkan matahari terbenam melayang anda sepanjang abad.

Huangzhou; percuma.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: