12 Resort Ski Top-Rated di Pantai Timur, 2020

43

Berski di Pantai Timur agak berbeza dari ski di sebelah barat. Ketinggiannya lebih rendah, dan serbuk dalam lutut hampir tidak pernah didengar. Mungkin lebih banyak campuran salji semulajadi dan buatan manusia, tetapi pembuatan salji sangat maju di kebanyakan gunung yang anda mungkin mengalami masalah memberitahu perbezaannya. Walaupun beberapa gunung menawarkan lekapan yang panjang dan curam di puncak barat yang lebih tinggi, pergunungan timur tidak kekurangan cabaran-cabaran putih, dengan banyak jalan-jalan yang tajam dan genting. Resorts menekankan ski keluarga, dan hampir semua mempunyai pelbagai medan yang baik untuk semua orang, dari kanak-kanak pada ski pertama mereka ke pemain ski Olimpik. Lagipun, ini adalah gunung di mana Bode Miller berbilang medalist dan pelumba salji papan luncur Lindsey Jacobellis dan Alex Deibold mempelajari kemahiran mereka.

Ski Resort di Vermont

Walaupun ski adalah yang paling penting, kualiti keseluruhan pengalaman bercuti musim sejuk juga penting, dan anda akan mendapati perbezaan di sini juga. Kebanyakan resort timur tersebar ke pekan-pekan New England tradisional, dan walaupun kebanyakannya mempunyai penginapan dan makan di atas gunung, terdapat banyak peluang untuk menikmati perhotelan Yankee di kampung-kampung gunung pos tersebut. Resort ski di New Hampshire dan Vermont sangat dekat bersama-sama bahawa anda boleh merancang lawatan ke ski berganda di kedua-dua negeri. Terima kasih kepada lebuh raya di bahagian utara-selatan, beberapa resort di sini adalah dalam beberapa jam di New York atau Boston. Lapangan terbang di Manchester, New Hampshire dan Burlington, Vermont membawa anda lebih dekat ke cerun.

1 Okemo Mountain Resort, Vermont

Okemo Mountain Resort, Vermont | Hak Cipta Foto: Stillman Rogers Photography

Memperoleh penilaian teratas yang konsisten untuk kualiti dandanan dan snowmakingnya, serta taman-taman kawasan, program keluarga, makan dan perkhidmatan pelanggan, Okemo Mountain Resort juga menawarkan lokasi yang mudah dicapai di selatan-tengah Vermont. Apa yang ia mungkin kurang dalam menindas kematian, ia lebih daripada membuatnya kapal pesiar berlimpah dan sempurna untuk semua tahap kemahiran. Tahap keahlian 121 laluan resort ini adalah yang terbahagi secara merata di timur, dan di samping itu terdapat 21 gelanggang untuk mencabar lagi pemain ski yang berpengalaman. Sempadan akan menyukai Pakar super terpanjang di Timur, bersama dengan sembilan taman medan yang merupakan antara yang paling inovatif di Timur. Penjanaan salji berskala negara meliputi 98 peratus daripada rupa bumi, menambah salji semula jadi yang tinggi untuk mendapatkan anugerah kebangsaan Okemo untuk kualiti salji.

Dengan beberapa keadaan ski terbaik di timur, anda akan mengharapkan garis panjang, tetapi Okemo baru-baru ini berubah Tiket RFID. Pemain ski pergi terus ke lif tanpa menunggu pemeriksaan tiket. Angkat juga mengambil kesempatan daripada teknologi terkini, dan Okemo adalah resort pertama (dan hanya) Timur untuk memasang enam pek angkat gelembung dengan kerusi yang dipanaskan. Kemudahan di luar cerun adalah sama baiknya, dengan tempat penginapan mewah di Jackson Gore Inn dan pilihan makanan, dari kudapan cepat di kabin wafel ski ke ruang makan yang halus. Gelanggang luncur luncur salji, spa perkhidmatan penuh, kolam renang dalaman dan luaran, ski bersiar-siar, penyewaan basikal dan laluan lumba basikal, berjalan kaki dengan salji, golf dalaman, bukit tiub, Kayu Ripper Gunung Coaster dan lawatan salji-kucing bergabung dengan ski untuk memberi Okemo pengalaman pelawat bahawa beberapa resort boleh dipadankan.

Alamat: 77 Okemo Ridge Road, Ludlow, Vermont

Laman rasmi: http://www.okemo.com

Penginapan: Tempat tinggal di Ludlow, berhampiran Okemo

2 Stowe Mountain Resort, Vermont

Stowe Mountain Resort, Vermont

Bandar ski quintessential Vermont adalah Stowe, pusat awal untuk sukan ski baru pada tahun 1930-an. Salah satu pengerusi pertama di dunia mula mengambil pemain ski di atas gunung pada tahun 1937. Anda boleh mengesan evolusi ski di tengah-tengah kampung poskad, di Muzium Ski VermontPuncak tertinggi Vermont, Mt. Mansfield, dan Spruce Peak yang berdekatan adalah beberapa batu jauhnya, dan antara pergunungan dan pusat kampung, Mountain Road menawarkan pelbagai pilihan penginapan dan penginapan dengan kemudahan rekreasi, seperti Stoweflake Mountain Resort & Spa. Lebih banyak kemudahan resort terletak di dasar kawasan ski.

Sebuah gondola mengambil pemain ski ke puncak Gunung. Mansfield, dan yang lain menghubungkan kedua-dua gunung, di antara mereka mengakses 116 laluan. Lebih separuh daripada ini dinilai untuk perantaraan. Pakar boleh mendapatkan keseronokan mereka di 29 laluan, beberapa negeri yang paling mencabar, dan para peminat akan mendapati tiga taman medan. Pada 2017, Stowe mengikuti Okemo dalam menambah tiket RFID untuk akses lif yang lebih laju ke dua gondolas, tiga quad kelajuan tinggi, tiga quad konvensional, dua triple, dan tiga pengerusi dua kali ganda. Sukan luar di lereng termasuk ski merentas desa, menunggang kuda, tunggangan luncur, anjing, dan lawatan kereta salji.

Alamat: 5781 Mountain Road, Stowe, Vermont

Laman rasmi: http://www.stowe.com

Penginapan: Tempat tinggal di Stowe

3 Gunung Cranmore dan North Conway, New Hampshire

Gunung Cranmore dan Conway Utara, New Hampshire | Hak Cipta Foto: Stillman Rogers Photography

Berski dengan sejarah di gunung ini yang merupakan salah satu resort ski rekreasi pertama, sejak tahun 1930-an ketika Trains Ski membawa peminat dari Boston dan New York. Gunung ini menghadap Conway Utara, yang diiktiraf sebagai Pekan peranginan ski teratas New England, dan juga salah satu yang paling berpatutan. Main Street padat dipenuhi dengan kedai-kedai yang memaparkan peralatan terbaru dan memakai ski, dan banyak pilihan ski, makan, dan penginapan untuk semua belanjawan.Selatan di kawasan Main Street adalah pusat beli-belah yang dipenuhi dengan salah satu daripada kedai-kedai jenama terbesar New England.

Berski adalah apa yang dikatakan oleh North Conway, dari masa serpihan pertama jatuh pada bulan November. Sembilan mengangkat menyerbu pemain ski di lebih daripada 200 ekar medan landasan, dikelilingi oleh 57 laluan. Pandangan dari mana-mana daripada mereka sangat menarik, dengan a panorama Mt. Washington dan Julat Presiden di seluruh lembah yang diliputi salji yang luas. Kebanyakan laluan menghadap ke barat, untuk kemuliaan matahari petang yang menyederhanakan hari musim sejuk yang paling sejuk. Jejak dan taman-taman luncur salji merata untuk semua peringkat pemain ski, dengan banyak untuk mencabar pemain ski yang berpengalaman. Satu tambahan yang nyata untuk pemain ski tiba adalah akses yang singkat dan mudah dari kawasan pemunggahan ke lif. An terutamanya mesra keluarga resort, Cranmore mempunyai program pengajaran ski yang sangat baik dan beberapa tarikan luar dan tempat-tempat yang tidak boleh dilakukan ski, termasuk bukit tub yang besar dan Coaster Mountain.

Alamat: 1 Skimobile Road, North Conway, New Hampshire

Laman rasmi: http://www.cranmore.com/

Penginapan: Tempat tinggal di Conway Utara

4 Bretton Woods Mountain Resort, New Hampshire

Bretton Woods Mountain Resort, New Hampshire

Beberapa batu di utara Conway Utara, Bretton Woods adalah kompleks resort ski mewah yang memenuhi keperluan para pemain ski mewah dengan pelbagai sukan, penginapan, makan, spa, dan perkhidmatan resort. The Gunung Washington Hotel bersejarah, kini Omni Mount Washington Resort, menghadapi laluan ski di seberang salur lembah yang dilalui oleh laluan merentas desa resort itu. Sepuluh lif menyediakan 62 laluan ski, 35 lapangan terbang, dan tiga taman ternakan, meliputi sejumlah 464 ekar yang berskala.

Lokasi utara dan pendedahannya dan 97 peratus liputan pembuatan salji menggabungkan untuk memberikan Bretton Woods sebahagian daripada negara itu keadaan salji yang boleh dipercayai, yang secara konsisten menilai antara yang terbaik di timur. Mereka menawarkan ski malam pada hujung minggu, dan beberapa aktiviti musim sejuk yang lain di hotel dan kawasan ski, termasuk zipline, berjalan dengan kasut, sledding, dan laluan basikal dan sewa lemak, bersama dengan pusat ski merentas desa penuh.

Alamat: Route 302, Bretton Woods, New Hampshire

Laman rasmi: http://brettonwoods.com/winter_sports/alpine/overview

Penginapan: Tempat tinggal di Bretton Woods

5 Sugarloaf, Maine

Sugarloaf, Maine | Hak Cipta Foto: Stillman Rogers Photography

Sugarloaf membentuk lokasi Maine utara terpencil (ia adalah pemanduan selama empat jam dari Montreal atau Boston) dengan salji tahunan 200 kaki, musim yang terbentang Mei, dan hanya meluncur ski di atas pokok di timur. Oleh itu, jika salji terbuka yang luas atau akhir musim ski melambangkan anda, menuju ke pergunungan barat Maine. Dengan 1,240 ekar medan maju dan 2,820 kaki bertentangan berterusan, ia mempunyai permukaan yang paling licin di mana-mana gunung di timur, terdiri daripada 161 laluan dan glades dan tiga taman terrain yang progresif. Kira-kira setengah kawasan diliputi oleh pembuatan snowmaking. Pelancongan terpanjang terpanjang 3.5 kilometer dari puncak. Bersama dengan hotel, penginapan, dan tempat makan, kemudahan resort di dasar termasuk Pusat Luar dengan bermain ski merentas desa, skating ais, dan snowshoeing.

Alamat: 5092 Access Rd, Carrabassett Valley, Maine

Laman rasmi: http://www.sugarloaf.com

Penginapan: Tempat penginapan berhampiran Sugarloaf

6 Stratton Mountain, Vermont

Stratton Mountain, Vermont | Hak Cipta Foto: Stillman Rogers Photography

Pengangkat cepat dan keadaan salji yang baik membuat Stratton popular dengan pemain ski, sementara para peminat menghargai ia untuk pelbagai taman medannya. The Progression Park direka khas untuk pelumba pembelajaran, dan kursus papan atas teratas, East Byrnes Side, direka oleh Olympians. Terdapat lima taman medan dalam semua, ditambah dengan 97 laluan dan lebih daripada 100 ekar glades. Jurulatih mula disajikan dengan baik di sini, dengan 41 laluan hijau, tetapi perantaraan dan pakar mempunyai banyak pilihan, dengan 31 warna biru dan 28 berlian hitam berlian.

Stratton telah membina kampung sendiri di pangkalan, dengan gaya resort ski mewah Eropah, jadi terdapat banyak pilihan makan, après-ski, dan membeli-belah. Resort Stratton Mountain dan kondominium menawarkan penginapan slopeside. Sukan musim sejuk termasuk tiub, luncur ais, tunggangan luncur, dan lawatan anjing. Manchester, dengan pelbagai restoran dan kedai jenama kelas atasnya terletak berhampiran.

Alamat: 5 Village Lodge Road, Stratton Mountain, Vermont

Laman rasmi: http://www.stratton.com

Penginapan: Tempat tinggal di Stratton Mountain

7 Gunung Gore, New York

Kawasan ski terbesar di New York merangkumi empat gunung yang berbeza di Adirondacks: Gore, Little Gore, Burnt Ridge, dan Bear Mountain. Gabungan, mereka menawarkan 446 ekar yang boleh diakses ski dan menunggang, dengan 2,537 kaki penurunan menegak. Ini adalah gunung yang dikasihi oleh pemain ski berpengalaman, dengan 27 glades dan 40 peratus daripada 119 laluannya yang dilantik berlian hitam. Setengah laluan adalah perantaraan dan 10 peratus sesuai untuk memulakan pemain ski. 14 lif Gore termasuk gondola lapan penumpang dan dua kuad berkelajuan tinggi.

Selain ski alpine, Gunung Gore mempunyai sembilan laluan merentas desa dan snowshoe yang terletak di North Creek Ski Bowl, di dasar Gunung Little Gore. Ini dan medan bukit, separuh separuh, dan gaya bebas di Bowl Ski dinyalakan untuk bermain ski malam.

Alamat: North Creek, New York

Laman rasmi: http://www.goremountain.com/

Penginapan: Tempat tinggal di North Creek, berhampiran Gunung Gore

8 Loon Mountain, New Hampshire

Loon Mountain, New Hampshire

Kurang dari 10 minit dari I-93 dan hanya dua jam dari Boston, Loon Mountain adalah tempat peranginan ski yang paling sesuai untuk ke lebuh raya Interstate. Dua bahagian berasingan Loon terletak di tiga puncak yang berbeza di dalam Hutan Nasional Gunung Putih, dengan penurunan tegak 2,100 kaki.

Laluan 61 dibahagikan dengan baik untuk tahap kemahiran yang berbeza, seperti taman-taman muka bumi, di mana terdapat kawasan yang dikhaskan untuk perbatasan permulaan yang sangat muda, bersama-sama dengan banyak cabaran untuk pakar. Kebanyakan kawasan Loon menghadap ke utara, jadi keadaan salji di sini cenderung bertahan dengan baik pada hari-hari yang lebih panas dan bertahan lebih lama ke ski musim bunga.

Mountain Club On Loon, tepat di pondok asas dan beberapa langkah dari kawasan pemuatan gondola, menawarkan sebuah hotel penuh perkhidmatan dengan restoran, tempat letak kereta, kolam renang, dan spa. Malah bagi mereka yang tidak menginap di hotel, Loon diatur untuk membuat akses cerun mudah untuk tiba pemain ski yang sarat dengan peralatan. Untuk bukan pemain ski, Pusat Pengembaraan Loon Mountain di kawasan asas menawarkan salji salji, berjalan dengan kasut salji, lawatan snowshoe berpandu, bermain ski berski, luncur ais, dan tunggangan zipline

Alamat: 60 Loon Mountain Road, Lincoln, New Hampshire

Laman rasmi: http://www.loonmtn.com/

Penginapan: Tempat tinggal di Lincoln, berhampiran Gunung Loon

9 Gunung Snow, Vermont

Gunung Salji, Vermont William J Sisti / foto diubahsuai

Pusat perang ski paling selatan di Vermont, Mount Snow berhutang kepada beberapa perkara berikut: pembuatan salji yang hebat, sistem angkat yang sangat baik, khususnya pelbagai laluan untuk pemain ski pertengahan, banyak medan untuk asrama, dan berdekatan dengan bandar-bandar utama di timur laut. Kawasan seluas 589 ekar salji diakses oleh 20 lif, termasuk tiga quad kelajuan tinggi dan Bluebird Express, angkat gelembung enam penumpang pertama di Timur. Dari 80 laluan, 54 adalah untuk pemain pertengahan perantara, dengan 12 untuk pemula dan 14 untuk pakar, termasuk satu berlian hitam berganda. Pemula dapat berski dari puncak pada kapal selam tiga batu. Carinthia Park mempunyai setengah separuh, dan sejumlah 130 ciri-ciri cabaran asrama.

Gunung Salji dikenali kerana keupayaannya membuat salji apabila alam semula jadi tidak. Senapang salji 899 adalah kebanyakan gunung ski di Amerika Utara, jadi walaupun mereka tidak mendapatkan purata salji purata 156 inci, mereka dapat mengekalkan keadaan teratas. Penginapan di semua julat harga adalah betul di kawasan asas.

Alamat: 39 Mount Snow Road, West Dover, Vermont

Laman rasmi: http://www.mountsnow.com

Penginapan: Tempat tinggal di Dover, berhampiran Gunung Snow

10 Killington, Vermont

Killington, Vermont

Reputasi panjang Killington sebagai gunung parti telah menjadikannya terutama popular dengan pemain muda muda dan asrama, sementara itu 60 laluan berlian hitam dan 16 glades memberikan lebih banyak medan pakar daripada mana-mana gunung Vermont yang lain. Tetapi terdapat banyak perantaraan (53 laluan) dan pemula (43 laluan), dan bagi mereka yang hari tidak berputar di sekitar après-ski. Pelbagai rupa bumi juga menarik, seiring dengan kemunculan mogul yang curam dan titisan yang tajam, terdapat kapal penjelajah yang panjang dan beberapa sekolah lama yang berliku-liku, jalan sempit. Seperti yang anda harapkan dari resort yang disukai oleh set muda, asrama dan pemain ski freestyle boleh memilih antara enam taman dan Superpipe 500 kaki dengan dinding 18 kaki. Dua daripada 22 lif di Killington adalah gondola ekspres.

Ia adalah masa parti di pangkalan sepanjang musim sejuk, dengan siri band, festival, pertandingan, dan acara yang berterusan, dan jalan menuju pangkalannya dipenuhi dengan tempat-tempat ski après. Untuk pengalaman ski yang agak lama, lebih tenang, lebih tradisional, cuba berdekatan Pico Mountain, dengan penurunan menegak di bawah 2,000 kaki, yang merupakan antara tertinggi Vermont.

Alamat: 4763 Killington Road, Killington, Vermont

Laman rasmi: http://www.killington.com

Penginapan: Tempat tinggal di Killington

11 Notre Dame Smugglers, Vermont

Notre Dame Smugglers, Vermont Robbie Shade / foto diubah suai

Secara konsisten dinilai sebagai # 1 Resort Mesra Kanak-kanak di Timur oleh pembaca Majalah SKI, Penyelam Pelukis tahu bagaimana untuk menyenangkan kanak-kanak dari semua peringkat umur, dan keluarga mereka. Berada di dalam dan di dalam lembah Vermont utara di jalan yang ditutup di musim sejuk di luar resort, terdapat udara diasingkan di sini yang meyakinkan ibu bapa dan membuat seluruh resort kelihatan seperti satu taman permainan besar. Remaja mempunyai kelab yang tersendiri (dan diawasi), mempunyai nurseri slopeside, dan semua orang boleh memanggang marshmallow di sekitar api api apres-ski harian dan bermain di FunZone dalaman, dengan memanjat inflatables dan kolam renang dalaman. Kanak-kanak yang berumur dua dan setengah tahun boleh mengambil pelajaran ski, dan kawasan belajar yang dipahat khas menjadikannya mudah untuk pemain ski baru untuk mendapatkan kemahiran dengan cepat. Lawatan kanopi di ArborTrek Zip Line dan persembahan snowshoe yang kerap memandu menjauhkan para peminat tidak sibuk.

“Smuggs” bukan hanya untuk kanak-kanak. Dengan penurunan tegak 2,610 kaki, 360 ekar yang berselerak di tiga gunung meliputi 40 laluan perantaraan dan 25 untuk pakar, sebagai tambahan kepada semua kawasan pemula. Akses ke laluan adalah langsung dari kebanyakan kondominium slopeside yang anda boleh tinggal di Resort Notch Smugglers ‘. Lokasi utara Smugglers ‘Notch tidak bermakna sukar untuk dicapai – kerana berdekatan dengan Burlington, ia adalah resort ski yang paling lengkap di Vermont ke lapangan terbang komersial.

Alamat: 4323 Vermont Route 108 South, Smugglers ‘Notch, Vermont

Laman rasmi: http://www.smuggs.com

Penginapan: Tempat tinggal di Notre Dame Smugglers

12 Windham Mountain, New York

Windham Mountain, New York

Walaupun bukan salah satu kawasan ski terbesar di timur laut, Windham Mountain adalah antara yang paling popular kerana ia jarak jauh dari New York City. Menyelam tiga jam ke gunung ini di utara Catskills bermakna bahawa, seperti Gunung Salji di Vermont, ia boleh berkesudahan pada hujung minggu. Tetapi pemain ski dan asrama tidak lama lagi merebak di 52 laluannya dan lima taman medan. Freestylers suka Beg Big Air, dan semua orang menghargai 97 peratus liputan pembuatan salji, yang membuat laluan terbuka walaupun cuaca tidak bekerjasama. Bersama dengan bermain ski, Windham mempunyai luncur es, berjalan dengan kasut salji, ski bersilang negara, tiub salji, dan spa.

Lokasi: Windham, New York

Laman rasmi: http://www.windhammountain.com

Penginapan: Tempat tinggal di Windham

Lebih Banyak Artikel Berkaitan di PlanetWare.com

  • Ski New Hampshire: Ketahui lebih banyak pergunungan ski di White Mountains dan bahagian selatan negeri ini dalam artikel kami Ski Resorts Top-Rated di New Hampshire.
  • Ski Vermont: Di sebelah New Hampshire, Vermont’s Green Mountains juga menyediakan banyak ski. Ketahui mengenai resort Vermont dalam artikel kami Ski Resorts Top-Rated di Vermont.
  • Ski Barat: Puncak tinggi di barat Amerika terkenal dengan resort ski mereka. Baca tentang mereka dalam artikel kami Ski Resorts Top-Rated di Utah, Resorts Ski Top-Rated di Colorado, dan Best Ski Resorts di Lake Tahoe.
  • Ski Eropah: Alpen Perancis, Swiss, dan Austria dan Dolomit Itali diterangkan dalam artikel kami Ski Resorts Top-Rated di Itali, Resort Ski Top-Rated di Perancis, Resort Ski Top-Rated di Austria, dan Resort Ski Top-Rated di Switzerland.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: