9 Resor Terbaik di Lake of the Ozarks

22

Sejak penimbunan Sungai Osage pada tahun 1931, Lake of the Ozarks telah berkembang menjadi salah satu destinasi percutian terbaik di Midwest. Perkara-perkara popular untuk dilakukan di sini termasuklah berperahu, memancing, berenang, dan menjelajahi suasana budaya. Walaupun terdapat banyak cara untuk mengambil pemandangan dan tasik Lake of the Ozarks, salah satu cara terbaik untuk menikmatinya adalah menghabiskan malam di resort tepi tasik.

Menyebar ke seluruh lengan yang luas dan kawasan yang disentuh oleh tasik, termasuk Osage Beach yang berorientasikan tarikan dan bandar-bandar di Lake Ozark dan Camdenton, resort yang berbeza menyediakan penginapan bermalam dengan gaya. Sama ada anda sedang mencari untuk bermain golf di Tan-Tar-A Resort atau anda mahu hiasan moden yang disediakan oleh Camden di Tasik, anda akan mendapat akses cepat ke air di semua resort teratas ini. Walaupun anda berada di sini, mudah untuk mengetahui banyak sebab lain mengapa Lake of the Ozarks adalah tempat yang sempurna untuk percutian percutian yang layak.

Guna ini Senarai resort teratas di Lake of the Ozarks untuk mencari tempat terbaik untuk tinggal:

1 Camden di Resort Tasik

Camden di Tasik Resort | Hak Cipta Foto: Camden on the Lake Resort

Terletak berhampiran dengan pesisir lapan lereng tasik, Camden on the Lake menawarkan pemandangan yang hebat dan merupakan salah satu tempat menginap bermalam terbaik di Missouri. Dari perkhidmatan yang mesra kepada bilik-bilik yang luas dan aktiviti-aktiviti menarik yang ditawarkan oleh resort, segala-galanya menambah percutian percutian sebenar. Para pengunjung mempunyai pilihan antara pelbagai suite dan studio, masing-masing dengan selesa dengan reka bentuk moden. Senarai panjang perkara untuk dilakukan di luar bilik anda di Camden di Tasik adalah apa yang benar-benar membuat tempahan lebih maju yang disarankan untuk resort kelas tinggi ini. Hanya beberapa aktiviti yang popular di Camden di Tasik termasuk parasailing off pantai, perusing butik-butik yang terdapat di tempat, dan menikmati muzik secara langsung di kompleks hiburan H. Toad yang bersambung.

Alamat: 2359 Bittersweet Road, Lake Ozark, Missouri

2 Resort Tan-Tar-A

Resort Tan-Tar-A | Foto Hak Cipta: Resort Tan-Tar-A

Menetapkan terhadap kawasan tepi tasik di Osage Beach, Kelab Golf Resort Tan-Tar-A, Marina & Indoor Waterpark menawarkan pengalaman percutian Ozark yang lengkap. Unit-unit semalaman terdiri daripada bilik-bilik kompleks resort yang selesa untuk rumah enam bilik tidur mewah. Walaupun ruang tamu semua bagus di Resort Tan-Tar-A, di luar bilik-bilik di mana anda akan mendapati yang paling menyeronokkan. Beroperasi sebagai kelab golf penuh perkhidmatan dan marina, lengkap dengan pakej golf dan penyewaan kapal, Tan-Tar-A Resort juga mengendalikan dalaman Taman Air Timber Falls, di mana menyeronokkan boleh didapati untuk semua peringkat umur. Aktiviti-aktiviti popular lain di Tan-Tar-A Resort termasuk makan di salah satu daripada enam restoran di rumah, boling di Tan-Tar-A Lanes, atau hanya menikmati pemandangan dari dek pemerhatian mata air Sunset Point.

Alamat: 494 Tan Tar A Drive, Osage Beach, Missouri

3 The Lodge of Four Seasons

The Lodge of Four Seasons | Hak Cipta Foto: The Lodge of Four Seasons

Lodge of Four Seasons Golf Resort, Spa dan Marina menawarkan semua yang anda perlukan untuk menikmati Lake of the Ozarks sepanjang tahun. Kedua-dua suite premium dan eksekutif disediakan untuk penginapan bermalam yang elegan, serta suite junior dengan katil sofa tarik keluar. Setiap bilik dan saman di Lodge of Four Seasons dihias dengan sempurna untuk menyesuaikan dengan resort lain.

Semasa menginap di The Lodge of Four Seasons, pengunjung digalakkan untuk tee off di salah satu dua padang golf kejohanan yang dikendalikan oleh kemudahan itu. Satu lagi aktiviti popular adalah perjalanan persiaran mewah yang bermula dari marina. Untuk benar-benar mengalahkan penginapan anda, selepas mengambil bahagian dalam beberapa sajian tasik, di dalam rumah Spa Shiki boleh menyampaikan kepuasan dan kepuasan seperti Zen yang anda cari dalam percutian.

Alamat: 315 Four Seasons Drive, Lake Ozark, Missouri

4 The Lodge at Port Arrowhead

The Lodge at Port Arrowhead | Hak Cipta Foto: The Lodge at Port Arrowhead

Hanya di utara Osage Beach di bandar Lake Ozark, Port Arrowhead adalah resort tepi tasik yang memenuhi semua jenis pelancong. Menawarkan bilik-bilik moden yang lengkap dengan kilang bulu-bulu yang tinggi dan perabot kayu bernuansa espresso, bermula dari raja-raja mewah dan permaisuri berganda ke bilik yang dilengkapi dengan whirlpool, The Lodge @ Port Arrowhead dengan mudah menyampaikan tidur yang nyenyak. Banyak keseronokan siang hari boleh didapati di tempat di Port Arrowhead, termasuk kolam renang dalaman, taman bermain luar dan bar sarapan pagi untuk memulakan hari anda. Untuk lebih bersenang-senang, Port Arrowhead memberikan akses mudah ke tarikan lain berdekatan, termasuk restoran tepi tasik untuk makan dan marin yang berdekatan untuk sewa bot.

Alamat: 3080 Bagnell Dam Blvd, Lake Ozark, Missouri

5 Robin’s Resort

Robin’s Resort | Hak Cipta Foto: Robin’s Resort

Di semenanjung berdekatan dengan mulut Glaize Arm dan bandar Osage Beach, Robin’s Resort menyediakan akses ke tepi tasik ke semua tarikan utama Tasik Ozarks. Sama ada berperahu di dalam air, memancing di kandang, atau mengakses padang golf, pusat membeli-belah dan restoran berdekatan, Robin’s Resort terletak di tengah-tengah air dan dekat dengan semua tindakan. Dengan penginapan yang selesa, termasuk rumah-rumah tasik, suite, dan pangsapuri tiga bilik tidur, Robin’s Resort menambah kelonggaran tambahan untuk percutian Ozark anda. Pemancing avid disediakan dengan kadar pakej memancing bermusim dan pertandingan, enam marina yang berbeza berdekatan dengan penyewaan bot, dan dok memancing yang dipanaskan

Alamat: 4935 Robins Cir, Osage Beach, Missouri

Laman rasmi: http://www.robinsresort.net/

6 Lakeview Resort

Lakeview Resort | Hak Cipta Foto: Lakeview Resort

Keluarga yang dimiliki dan dikendalikan selama lebih dari 70 tahun, Lakeview Resort berpasangan pesona asal Lake of the Ozarks dengan penginapan moden dan luas. Dari studio yang boleh memuatkan sehingga empat orang ke pondok-pondok enam bilik untuk seluruh keluarga, setiap pilihan penginapan di Lakeview Resort termasuk dapur lengkap dan hiasan yang selesa. Kedai-kedai popular untuk keseronokan termasuk dok renang, sauna, dan peralatan taman permainan dengan aktiviti rumput di sekitarnya. Ideal untuk keluarga, pasangan, atau sesiapa yang menghargai kadar yang lebih perlahan, Lakeview Resort merangkumi Tasik percutian Ozarks yang sempurna.

Alamat: 328 Lakeview Resort Boulevard, Sunrise Beach, Missouri

7 Lake Breeze Resort

Lake Breeze Resort | Hak Cipta Foto: Lake Breeze Resort

Berdekatan dengan Lengan Niangua Tasik Ozarks, Lake Breeze Resort terletak di pantai dan menikmati pemandangan matahari terbenam ke atas air. Mempunyai kotej tepi tasik dengan daya tarikan desa dan suite-suite yang luas dengan suasana yang lebih moden, Lake Breeze Resort juga mempunyai ruang berkelah berumput yang menghadap ke air yang sempurna untuk menikmati pemandangan. Memancing, berenang, dan berperahu mudah dicapai dengan penginapan di Lake Breeze Resort, terima kasih kepada dok bot di lokasi, kolam renang, dan pelbagai jenis penyewaan bot. Untuk ahli keluarga yang lebih muda, rumah kelab yang dilampirkan menyediakan tempat yang bagus untuk bersiar-siar, dan setiap orang yang berkunjung sentiasa menikmati matahari terbenam yang epik setiap malam.

Alamat: 91 Breeze Drive, Camdenton, Missouri

8 Southwood Shores Resort Condominiums

Terletak bersebelahan dengan penanda batu 12 tasik, Southwood Shores Resort mempunyai ciri-ciri tepi laut dan semua yang anda perlukan untuk tasik dari percutian Ozarks. Beberapa cawangan yang paling menyeronokkan untuk kegembiraan di Southwood Shores termasuk akses mudah ke air, kolam renang dan kolam renang di tepi tasik, serta gelanggang tenis bersaiz penuh. Kondominium ini sendiri adalah daya tarikan nyata dari Southwood Shores, walaupun, dan setiap satunya datang lengkap dan bersedia untuk menjadi tuan rumah seluruh keluarga. Para tetamu mempunyai pilihan di antara pangsapuri studio dan kondominium tiga bilik tidur, masing-masing dengan dek dan pemandangan tepi tasik. Keuntungan besar mengenai bercuti di Southwood Shores termasuk kemudahan akses ke aktiviti bukan air berhampiran lain, seperti bermain golf, membeli-belah, dan makan.

Alamat: 150 Sws Drive, Lake Ozark, Missouri

9 Montego Bay Marina and Resort

Sungai Niangua

Terletak di sepanjang pantai Niangua Arm Lake of the Ozarks, berhampiran bandar Camdenton yang penuh daya tarikan, Montego Bay Marina and Resort menyediakan akses cepat ke persekitaran yang santai. The on-site Val-E-Vue Resort menawarkan 12 kabin dan kotej yang berbeza, lengkap dengan dapur lengkap, Wi-Fi percuma, dan dek peribadi untuk pemandangan matahari terbenam. Di marina, para tetamu bermalam boleh memilih dari bot nelayan, pelari gelombang, dan bot laju untuk disewa untuk keseronokan mereka, serta semua umpan, pertengkaran, dan peruntukan yang perlu untuk bersenang-senang di tasik.

Alamat: 1629 Resorts Road, Camdenton, Missouri

Laman rasmi: http://www.montegobaymarina.com/

Tarikan lain untuk Semak di Missouri

Di samping banyak pusat peranginan yang terdapat di sepanjang pantai, perkhemahan di Lake of the Ozarks juga boleh menyediakan beberapa pilihan semalaman. Selepas anda menerokai semua tarikan utama Tasik Ozarks, keadaan Missouri masih banyak ditawarkan, dari Kansas City yang berorientasi tarikan ke kegembiraan St. Louis. Bandar lain di Missouri yang layak mendapat perhatian anda termasuk Branson, Springfield, dan Columbia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: