02

- Advertisement -

Permainan ini kelihatan hebat, lebih berwarna dan tajam daripada kebanyakan slot Playtech yang lain dan hasilnya slot ini secara visual menakjubkan ketika dimainkan di telefon atau tablet saya. Suara adalah peningkatan pada kebanyakan permainan Playtech lain, dan animasinya lebih lancar daripada yang saya harapkan dari mereka. Pilihan dan butang disusun dengan masuk akal dengan butang Max Bet dapat ditempatkan dengan jarak yang jauh dari butang putaran biasa. Dapatkan maklumat lebih lanjut di Tony88 Malaysia Online Slots!

Skrin pembukaan dengan bangganya menyatakan bahawa anda dapat memenangi “Hingga 20 permainan percuma dengan pengganda hingga 10x”, yang membuat saya tertanya-tanya apakah ini mungkin klon lain dari Great Blue yang hebat, yang pasti menyeronokkan, jika tidak betul-betul asli atau menarik. Ternyata tidak berlaku, jumlah putaran percuma dan ukuran pengganda adalah rawak pada setiap kemasukan bonus dalam permainan ini dan tidak mungkin untuk mendapatkan sebilangan besar putaran percuma pada masa yang sama dengan pengganda tinggi … agak mengecewakan, walaupun cara bonus ditunjukkan di layar dengan memilih penyihir dan ramuan sangat baik dan sesuai dengan tema permainan dengan sangat baik.

Dengan tidak ada liar yang tersusun di gulungan, dengan cepat menjadi jelas bahawa Halloween Fortune jauh lebih rendah daripada Marilyn Monroe, versi 20 Great Blue, dan hasilnya tidak begitu menyenangkan bagi saya. Seolah-olah Playtech menghadapi masalah untuk membuat permainan yang mempunyai gaya dan bahan pada masa yang sama! Great Blue mungkin mempunyai suara cerdik dan terasa sedikit murah tetapi saya lebih suka memainkannya atau klonnya daripada permainan ini yang mempunyai potensi kemenangan jauh lebih rendah. Sungguh memalukan kerana ini mungkin klasik.

Jangan lupa untuk mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d