04

- Advertisement -

Kami mengambil langkah kembali ke gaya slot dalam talian yang lebih sederhana untuk ulasan ini; tidak semua orang mahu bermain lima slot reel dengan sejumlah besar garis gaji dan ciri bonus yang selalu menyumbat permata bermain. Fountain of Youth dari Playtech adalah slot tiga roda dan tiga garis gaji yang bagus, sederhana dan mengingatkan pada penyamun bersenjata gaya Las Vegas klasik. Dapatkan maklumat lebih lanjut di Tony88 Malaysia Online Slots!

The Fountain of Youth adalah legenda berusia berabad-abad yang menceritakan kisah mata air yang akan memulihkan masa muda siapa sahaja yang meminumnya air atau mandi di dalamnya. Peradaban yang berbeza mempunyai pelbagai kisah yang berputar di sekitar fenomena mistik ini dan sekarang Playtech telah merancang slot berdasarkan kisah tersebut.

Fountain of Youth memancarkan aura santai dari saat anda memuatkan permainan; ketiga-tiga kekili dipasang dengan latar belakang persekitaran hutan yang rimbun. Air pancut dalam versi ini adalah air mancur harfiah dan bukannya kolam semula jadi dan rama-rama berwarna terang mengelilingi tempat kejadian.

Muzik latar menambah suasana dan sangat baik membiarkan suara dihidupkan untuk merasakan suara lembut.

Cara Bermain
Permainan ini sangat mudah sehingga anda tidak perlu mengunjungi skrin lain untuk melihat maklumat garis gaji – semuanya ada di sudut kanan atas dan hanya terdapat lima simbol yang berbeza.

Dari nilai rendah hingga tinggi maka kita mempunyai bunga putih, katak, burung biru, kupu-kupu kuning dan akhirnya air pancut itu sendiri.

Perkara pertama yang harus dilakukan semasa anda mula bermain adalah memilih saham anda; anda boleh bertaruh pada satu, dua atau tiga garis gaji sehingga taruhan di antara ‘-’ dan ‘+’ di sudut kiri bawah harus didarabkan dengan satu, dua atau tiga bergantung pada berapa banyak baris yang anda pilih. Butang ‘Bet One’ memilih bilangan garis gaji.

Tidak biasa untuk slot tiga gulungan ada juga ciri Autoplay yang selalu sesuai dengan kami. Cukup klik sepana kecil di sudut kanan atas dan pilih Autoplay untuk meletakkan jari klik anda dan biarkan mesin melakukan semua kerja.

Keputusan
Peminat slot yang lebih mudah akan menyukai permainan ini; ia menyediakan beberapa grafik yang menarik dan persekitaran yang santai dan slot yang anda tidak mahu tinggalkan.

Jangan lupa untuk mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: