Coney Island: lihat sebelum ia menjadi Coney 2.0

0

24

- Advertisement -

New York ikonik permainan ini mempunyai masa lalu. Dengan wajah yang penting kerana mula menggigit, mengetuk dan menghiasi tempat legenda ini pada 2011, kami fikir kami akan melihat kembali sejarahnya – dan mengapa anda perlu melawatnya sekarang.

Coney Island yang terkenal di New York, yang dinamai oleh Belanda untuk kelinci liar (konijn) yang pernah berlari di sini, dikenali sebagai ‘Sodom by the Sea’ menjelang akhir abad ke-19, ketika ia terkenal sebagai sarang bagi penjudi, peminum keras, peninju, pelumba dan lain-lain keceriaan yang anda tidak mahu memperkenalkan kepada Ibu.

Dalam kemelesetan ekonomi tahun 2008, Sitt memutuskan untuk menaikkan kembali projek meganya dan pada akhir 2009, Sitt dan Datuk Bandar Michael Bloomberg akhirnya mengeluarkan perjanjian yang membolehkan bandar itu membeli 7 ekar Coney Island daripada Sitt ($ 96 juta) untuk tujuan membangunkan daerah hiburan sepanjang tahun, walaupun apa yang sebenarnya memerlukan ini tetap tidak menentu.

  • Totonno’s Pizza adalah salah satu daripada empat pizza terbaik di bandar ini.
  • Brooklyn Cyclones bermain di tepi pantai – tempat yang super untuk menangkap baseball tanpa harga tiket Yankees.
  • Tembak Freak bukanlah sesuatu yang mengagumkan kerana kedengarannya – ‘aneh’ hanya seorang lelaki dengan perisai dan pakaian pelindung. Tetapi anda boleh menembaknya dengan pelet cat. Dan anda boleh menonton secara percuma. Tepat di atas landasan berkembar dengan semua aneh lain.
  • Akuarium mempunyai walrus kanak-kanak!
  • Cyclone adalah rollercoaster yang hebat – walaupun seorang lelaki memecahkan lehernya dan meninggal dunia beberapa tahun yang lalu …
  • Brighton Beach adalah menyeronokkan untuk tindakan Rusia yang sedikit. Tanda-tanda Slavia sebenar hidup. Dan ‘spasibo’ berkata ketika anda memegang pintu terbuka. Orang seperti kelab malam cheesy, tetapi Tatiana adalah lebih rendah, murah dan lazat.
  • Menjadi penonton di Peraduan Makan Panas Anjing Nathan tahunan yang terkenal, dengan anjing panas yang dibekalkan oleh ikon Nathan. Rakyat mengambilnya dengan serius – ia juga disiarkan di ESPN!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: