Matebook X Pro, komputer riba terunggul HUAWEI paling sesuai untuk ahli perniagaan

0

08

- Advertisement -

Seiring teknologi inovatif, HUAWEI mengambil langkah tepat dan bijak dengan meningkatkan MateBook X Pro. Ini turut akan membantu anda membuka peluang baharu dengan kecanggihan dan teknologinya yang terkemuka.

Pertama kali diperkenalkan pada tahun 2018 sebagai notebook FullView yang pertama, versi terbaharu kembali dengan penambahbaikan yang mencirikan notebook utama, sekali gus sesuai untuk pengguna ahli perniagaan 2020.

MateBook X Pro menggabungkan pengalaman bijak dengan reka bentuk terbaik, dan akan mempersiapkan anda untuk sebarang senario perniagaan, meningkatkan produktiviti, melindungi privasi anda dan akhirnya, sebagai rakan mudah alih yang anda perlukan untuk setiap kesempatan.

Mari kita lihat apa yang boleh HUAWEI MateBook X Pro buat untuk tingkatkan prestasi perniagaannya.

Ceburi perniagaan

Apabila anda menggunakan MateBook X Pro, sukar untuk menafikan kehebatan paparan Ultra FullView notebook tanpa kompromi yang menakjubkan.

Ini kerana MateBook X Pro mengambil reka bentuk bezel ke tahap baharu yang memaksimumkan ruang skrin dengan memanfaatkan keupayaan reka bentuk struktur terkemuka dalam industri.

Dengan nisbah skrin-ke-badan hingga 91 peratus dan paparan hampir nyata serta nisbah 3: 2 yang tidak konvensional untuk paparan, ia tidak boleh dinafikan sesuai untuk produktiviti, berbanding komputer riba skrin lebar arus perdana.

Paparan yang lebih besar bermaksud, anda dapat melihat lebih banyak dan melakukan lebih banyak perkara, jadi anda juga dapat bekerja dengan lebih cekap.

Anda tidak akan terlepas sebarang keterperincian kerana skrin sentuh resolusi 3K akan menghidupkan semua warna dan kandungan dengan terperinci.

Ciri multi-sentuhan 10-point dan Fingers Gesture Screenshot tambahan akan membolehkan anda berinteraksi dengannya dengan lebih intuitif.

Sebagai teman baik dan pendamping gaya hidup digital, anda akan menghabiskan berjam-jam untuk menaip dan bekerja sepenuh masa dengan notepad.

Bagaimanapun, dengan MateBook X Pro, anda tidak perlu risau kerana kehabisan bateri kerana ia dilengkapi dengan bateri 56Wh yang besar sehingga hayat bateri tanpa gangguan sehingga 15 jam!

Jadi, tidak timbul isu kerja akan terbengkalai atau terhenti kerana kehabisan bateri, malah anda boleh terus berhubung dan menyelesaikan segala tugasan.

Hal Produktiviti dengan HUAWEI Share

Sekiranya ada cara untuk bekerja dengan lebih cekap dan produktif, HUAWEI Share adalah cara yang tepat.

Dengan memanfaatkan teknologi EMUI10 Huawei memungkinkan untuk kerjasama multi skrin iaitu anda boleh menyambungkan telefon pintar ke komputer riba dan voila!

Anda kini dapat mengawal kedua-dua skrin sekaligus tanpa menggunakan kabel.

Jawab panggilan di komputer riba anda, buka dan masukkan fail, foto dan video antara kedua-duanya dan kini anda sudah bersedia untuk mengambilnya pada hari itu.

Sehari penuh perjumpaan perniagaan, panggilan video dan laporan penulisan boleh memberi tekanan pada mata dan mungkin menimbulkan rasa tidak selesa apabila anda melanjutkan masa.

Di sinilah kegunaannya mod keselesaan mata (Eye Comfort Mode) MateBook X Pro – anda boleh menyesuaikan kecerahan dan tona skrin mengikut pilihan anda untuk pengalaman yang lebih lancar serta selesa.

Melindungi Privasi Tahap Tinggi Untuk Bisnes

Apabila anda membaca ini – berapa ramai daripada anda yang mempunyai pelekat atau penutup untuk menyekat kamera komputer riba anda semasa ia tidak digunakan?

Keprihatinan keselamatan ini akan menjadi masa lalu bagi anda dengan kamera tersembunyi MateBook X Pro yang muncul dari dalam papan kekunci hanya apabila anda menginginkannya, sehingga anda dapat memperoleh ketenangan di mana sahaja anda pergi.

Ringan untuk tugas berat

Semua ciri MateBook X Pro hadir dalam bingkai ultra-mudah alih dan ramping.

Badan komputer riba yang sangat nipis setebal 14.6mm dan berat 1.33kg menjadikannya sangat mudah alih. Dengan memiliki ciri seumpama itu, pastinya ia tidak membebankan atau membuatkan anda perlu berfikir banyak kali sama ada perlu membawanya atau pun tidak!

Malah, dalam gaya santai anda tidak akan ada masalah untuk membawanya ke kafe kegemaran atau ke mana-mana sahaja. Untuk menyimpan dan membawanya, anda boleh memasukkannya ke dalam beg bimbit atau beg galas kegemaran anda.

Dalam persekitaran kerja hari ini, jarang sekali seseorang mempunyai beberapa peranti untuk bekerja dan bermain, dan MateBook X Pro dilengkapi dengan pengecas Type-C 2-in-1 65W yang dapat digunakan untuk mengecas komputer riba anda juga sebagai telefon pintar anda.

Anda tidak perlu lagi membawa power bank besar atau beberapa pengecas semasa anda bekerja di luar rumah atau pejabat anda.

Prestasi kemenangan untuk setiap senario

Inovasi berterusan di dalam MateBook X Pro yang ringan dan mudah alih – ia dilengkapi dengan Intel® Core ™ i7-10510U Generasi ke-10 dan dilengkapi dengan NVIDIA ® GeForce ® MX250 yang berjalan pada 2GB GDDR5.

Ini bermakna anda boleh menggunakan notepad untuk semua keperluan perniagaan anda, sama ada persembahan penting yang dilengkapi dengan grafik berat, penyuntingan video atau bahkan permainan dan penggunaan multimedia – MateBook X Pro akan melakukan semuanya dengan lancar.

Anda juga tidak perlu risau mengenai penyimpanan atau komputer riba yang ketinggalan zaman dengan MateBook X Pro – RAM 16GB dan tambahan SSD 1TB akan memastikan anda dapat menyimpan seberapa banyak data yang anda mahukan tanpa komputer riba melambatkan anda. Sekarang, bukankah itu kemas?

Harga dan Hadiah Percuma

HUAWEI juga menyambut bulan Ramadan dengan Promosi Huawei Di hati mulai sekarang hingga 7 Jun.

Pelanggan boleh menikmati hadiah dan hadiah bernilai sehingga RM1,700 termasuk aksesori HUAWEI, baucar dari Baskin Robbins, Chicken Rice Shop dan Tealive, serta diskaun eksklusif.

Mereka juga boleh memenangi hadiah menarik dari cabutan bertuah seperti MateBook X Pro, HUAWEI Watch GT, HUAWEI 360 Camera, HUAWEI SoundStone Bluetooth Speaker. Lawati https://shop.huawei.com/my/ramadan-online.html untuk melihat semua promosi.

HUAWEI MateBook X Pro kini boleh didapati di HUAWEI Store dan boleh didapati di Space Grey dan Emerald Green pada harga RM7,999. Untuk setiap pembelian MateBook X Pro, pelanggan akan menerima HUAWEI Sound X secara percuma (RRP: RM1,299) dan hadiah lain selagi stok masih ada.

Produk: HUAWEI MateBook X Pro

Warna: Space Grey dan Emerald Green

Spesifikasi produk: ** i7 / 16G / 1TB SSD / MX250

Harga kedai: RM 7,999

Hadiah percuma: HUAWEI Sound X, HUAWEI Bluetooth Mouse, HUAWEI Backpack, HUAWEI Band 4

Produk: HUAWEI MateBook 13

Warna: Space Grey

Spesifikasi:

i7 / 16G / 512G / MX250

i5/16G/512G/MX250

R5/16G/512G/Vega 8

Harga kedai: RM 4,999, RM3,499, RM2,899

Hadiah pecuma: HUAWEI Bluetooth Mouse, HUAWEI Backpack, HUAWEI Band 4

Produk: HUAWEI MateBook D 14

Warna: Mystic Silver

Spesifikasi: R5/8G/512G/Vega 8

Harga kedai: RM 2,899

Hadiah pecuma: HUAWEI Bluetooth Mouse, HUAWEI Backpack, HUAWEI Band 4

Produk: HUAWEI MateBook D 15

Warna: Mystic Silver

Spesifikasi: R7/8G/512G/Vega 10

Harga kedai: RM2,899

Hadiah percuma: HUAWEI Bluetooth Mouse, HUAWEI Backpack, HUAWEI Band 4

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: