05

- Advertisement -

Berdasarkan novel era Ming abad ke-16 mengenai seorang biksu Buddha yang sedang bepergian, Xi You Ji (dikenali dalam bahasa Inggeris sebagai Journey to The West) adalah slot pembayaran 5 gulungan, 25 dari Pariplay. Simbol tanglung dapat memberikan banyak penerangan di sini termasuk hadiah segera, putaran percuma dan roda jackpot. Terdapat juga bonus jejak di mana anda boleh memenangi sehingga 1.000 kali ganda taruhan anda. Mulakan perjalanan anda di semua peranti antara 25p dan RM12.50 setiap putaran. Dapatkan maklumat lanjut di Tony88 Malaysia Online Slots!

Terdapat nuansa ringkas tetapi berkelas pada reka bentuk di Xi You Ji. Disokong oleh naga jade yang gemuruh, kekili termasuk nilai A hingga 10 diraja ditambah 5 watak dari cerita. Simbol piawai terbaik adalah kipas biru yang membayar 3, 10 atau 20 kali ganda daripada kepentingan anda jika anda mendarat 3, 4 atau 5 pada garis gaji.

Setiap kali anda memperoleh kombinasi yang berjaya. anda akan membantu mengisi 1 dari 5 tanglung di sebelah kiri gelendong. Setelah tanglung diterangi sepenuhnya, anda akan mencetuskan ciri Bonus Lantern dan menerima 1 daripada tambahan berikut:

Sticky Wilds – antara 2 dan 5 liar melekit ditambahkan pada gelendong sehingga 5 putaran.
Ciri Putaran Percuma – 10, 15 atau 20 putaran percuma diberikan.
Hadiah Segera – anda akan menerima pembayaran sehingga 12 kali ganda jumlah saham anda.
Ciri Jackpot Wheel – pusingan ini dicetuskan ketika anda menyalakan semua 5 tanglung. Anda kemudian akan mendapat putaran roda jackpot. Bergantung pada lokasi penunjuk, anda akan menerima pembayaran 50, 200, 500, 700 atau 1.000 kali ganda dari jumlah saham anda.

Arahkan simbol penyebaran (sepanduk merah) pada gulungan 1, 3 dan 5 pada putaran yang sama dan anda akan mengaktifkan ciri Perjalanan Suci. Selesaikan jalan anda, kumpulkan hadiah pengganda semasa anda pergi. Jalankan hingga akhir dan anda dapat mengantongi hadiah 1,000 kali ganda dari jumlah saham anda.

Kami menikmati perjalanan bersejarah Cina ini. Reka bentuknya mengagumkan dan terdapat pelbagai ciri yang menarik. Mungkin perlu sedikit masa untuk menyalakan tanglung tetapi mereka dapat memberikan hadiah yang lumayan. Varians di sini berada dalam julat sederhana.

Selera untuk semua perkara Cina nampaknya tidak pernah memuaskan. Xi You Ji adalah tambahan yang boleh dimainkan dengan sempurna. Sekiranya anda menyukai tema ini, banyak yang dapat dinikmati dalam perjalanan ini. Saya juga mencadangkan anda mencuba Pragmatic Play’s Journey to the West yang mempunyai tema yang serupa. Jangan lupa untuk mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: