Hotel Formule 1: Tempat Di mana Anda Boleh Di Bangkit Anda

0

21

- Advertisement -

Perjalanan sekitar? Mencari tempat untuk mengosongkan malam? Mungkin tertanya-tanya di mana anda boleh menemui sarang semalaman untuk diri anda sendiri? Dail F1 untuk berundur. Hotel Formule1, konsep oleh ACCOR Hotels, adalah tempat yang boleh anda nantikan untuk pengalaman menginap yang luar biasa. Kini terdapat di tujuh bandar seperti Bengaluru, Gurgaon, Nashik, Chennai dan Ahmedabad, Hotel Formule 1 mengetengahkan para tetamu dengan perkhidmatan dan perhotelan yang terbaik.

Itulah sebabnya Formule1 adalah pilihan terbaik untuk anda:

A Stay-Assured Stay

Semasa bepergian, salah satu kebimbangan terbesar adalah penginapan yang selesa. Penginapan adalah faktor penting untuk mengagumkan percutian anda. Memilih hotel boleh menjadi tugas yang menakutkan, tetapi menjadi cakewalk sebaik sahaja anda tahu anda boleh menjadi yang paling selesa. Sebuah hotel yang begitu baik sehingga menjadikan anda merasa yakin. Mengubah mod keselesaan anda dengan tawaran hebat Hotel Formule 1.

Tukar Mod Keselesaan anda ON!

Sebuah hotel untuk setiap Avatar Travel

Tidak masalah jika anda melakukan perjalanan perniagaan, menuju percutian keluarga, berkeliaran solo, atau bepergian dengan rakan; hotel ini mudah untuk memenuhi semua! Apa yang lebih menarik untuk diketahui adalah hakikat bahawa bilik-bilik di sini direka untuk memenuhi semua jenis tetamu. Dapatkan katil bersaiz queen, tempat tidur berasingan untuk kanak-kanak, atau katil individu. Di sini di Hotel Formule1, para tetamu dapat tetap mengikut keutamaan mereka.

‘Rest Assured’ dengan bilik eko yang direka dengan lestari

Ia mengesankan bagaimana bilik-bilik telah direka dengan bijak dan bergaya menggunakan ruang dan cahaya. Reka bentuk yang mampan meninggalkan jejantas karbon rendah supaya anda tidak merasa bersalah menjadi beban kepada alam sekitar. Tidur tidur dan mandi yang menyegarkan adalah janji. Dan, bilik juga kalis bunyi! Dapatkan tawaran hebat hebat SEKARANG!

BYOB- Jadilah Boss Anda Sendiri

Mengaku sahaja! Ada kalanya perkhidmatan bilik boleh menjadi sedikit menjengkelkan, mengganggu anda untuk perkara-perkara kecil. Atau betapa tegangnya anda menunggu untuk makan malam tiba di pintu anda. Tidak lagi. BYOB di Hotel Formule1 adalah di mana anda tidak memerlukan tanda pintu #DONOTDISTURB. Perlukan sesuatu? Kepala terus ke penerimaan dan dapatkan keperluan anda dengan serta-merta. Kemudahan sedemikian, wow banyak!

Bunuh kelaparan tengah malam dengan mesin penjual 24/7

Adakah perut awak gemuk di tengah malam? Tetapi ia melewati masa perkhidmatan bilik. Tiada isu. Bunuh mereka yang lapar dengan snek tengah malam dari mesin penjual 24/7 mereka supaya anda tidak perlu tidur lapar. Kafeteria mereka adalah ruang yang meriah di mana anda boleh berinteraksi dengan rakan-rakan perjalanan, terima kasih kepada grafit yang menjadikan suasana anda estetik menyenangkan. Dan ada juga Wi-Fi PERCUMA. Perlu kita katakan lebih banyak?

Sebuah hotel dengan semua kutu di senarai semak sukar dicari, tetapi tidak mustahil. Hotel Formule1 adalah salah satu hotel yang menyediakan para tetamu dengan segala keselesaan dan kemudahan dan sememangnya mempunyai formula untuk menjadi hotel ‘Self Service Rest Assured’ yang pertama di India. Rasa seperti rumah, adakah anda?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: