02

- Advertisement -

Big Red adalah permainan slot video yang cukup menarik dari Aristocrat. Mungkin tidak ada yang lebih daripada apa yang biasa saya lihat dengan permainan lain, tetapi kemurahan hati sangat penting bagi saya. Sekiranya permainan itu memberangsangkan maka saya dapati permainan ini sangat menarik tanpa mengira simbol, grafik dan kesan bunyi. Dapatkan maklumat lebih lanjut di Tony88 Malaysia Online Slots!

The Big Red adalah permainan slot video 5 gulungan dan 5 baris gaji. Permainan ini menawarkan pembayaran yang lebih baik berkat sebilangan kecil garis gaji dan satu-satunya perkara yang saya tidak gemari mengenai permainan slot video Big Red adalah simbol penyebaran tidak menawarkan pembayaran sebaran tetapi hanya membayar apabila menggunakan gaji aktif garisan. Saya selalu memilih permainan ini semasa saya bajet dan saya masih mahu memperluas pengalaman permainan saya.

Permainan ini mempunyai pusingan bonus yang menarik yang sangat berbeza dengan yang biasa saya lihat. Kanguru yang merupakan simbol liar dan mempunyai fungsi utamanya untuk menggantikan simbol lain untuk membuat kombinasi yang berjaya. Dan setiap kali liar membantu dalam mencipta kombinasi yang berjaya, ia juga akan memberikan 5 putaran percuma. Pada mulanya saya merasa ini pelik tetapi setelah beberapa ketika ia seperti permainan asas setelah anda membiasakannya. Anda juga boleh mendapatkan kembali putaran percuma jika anda mendapat lebih banyak hamburan semasa ciri ini.

Jumlah tertinggi yang saya peroleh semasa bermain Big Red adalah 400 syiling untuk 5 dingoes. Semasa berputar percuma, saya tidak pernah memenangi pertaruhan lebih tinggi daripada 15 x.

The Big Red adalah permainan slot video yang sangat saya cadangkan kepada sesiapa sahaja. Ia hanyalah slot yang patut dicuba. Keistimewaan ini sering diaktifkan dan permainan asasnya juga boleh memberi manfaat.

Jangan lupa untuk mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: