02

- Advertisement -

Legendary Hegemony adalah mesin slot video bertema fantasi yang dihasilkan oleh Dream Tech yang membawa anda ke dunia penjara bawah tanah dan naga yang penuh misteri. Peretas dan tebang membawa wira anda ke kemenangan legendaris dan kumpulkan hadiah 53 Putaran Percuma, Pengganda 2x dan jackpot statik 10.000 syiling. Adakah menyelamatkan puteri cantik sepertinya peluang untuk membuktikan keberanian anda? Sekiranya ada, cari maklumat lebih terperinci dalam tinjauan slot Legendary Hegemony. Dapatkan maklumat lanjut di Tony88 Malaysia Online Slots!

Mereka yang memilih mod Main Percuma Legendary Hegemony akan menyiapkan akaun Tetamu dalam masa beberapa saat dan diisi dengan beberapa ribu kredit demo. Ini harus cukup untuk belajar bagaimana menang atau mengerjakan strategi pertaruhan tertentu tanpa pelaburan wang sebenar. Walau bagaimanapun, nilai syiling tetap antara € 0,01 dan € 20, jadi anda dapat bertaruh dari serendah € 0,25 hingga € 500 setiap pusingan.

Menjadi permainan fantasi, meja pembayaran mengikuti corak dan memperkenalkan pahlawan, puteri, dan bunian sebagai simbol dengan penilaian pembayaran yang lebih tinggi. Tidak seperti kad permainan bergaya dari Jacks ke Aces dan ikon bertema dengan bayaran rendah yang memerlukan sekurang-kurangnya 3 jenis bayaran, Warrior dan kru yang lain membawa sesuatu untuk 2 item yang sepadan. Contohnya, kumpulkan 2, 3, 4 atau 5 dengan bayaran tertinggi dan lihat 2, 25, 125 atau 750 syiling di bankroll anda.

Kedua-dua Wilds dan Scatters mempunyai sifat ganda, sementara yang terakhir disebutkan juga dapat mencetuskan permainan Legendary Hegemony Bonus. Untuk setiap 2, 3, 4 atau 5 Wilds muncul dalam garis gaji aktif, pemenang bertuah akan masing-masing menerima 10, 250, 2.500 atau 10.000 syiling. Anda juga boleh menggunakannya untuk memperbaiki garis pembayaran atau mengganti ikon yang hilang, dengan anggapan kita tidak membincangkan mengenai Penyebaran.

Kesimpulan kami

Ikon yang digambar tangan dan suasana yang menawan pasti akan meningkatkan pengalaman permainan anda, walaupun anda tidak terlalu menyukai perkara-perkara fantasi. Jackpot yang cukup besar dan jumlah putaran tambahan yang tidak terbatas adalah mata terkuat permainan yang mampu menarik minat pemula dan penggelek tinggi. Kami juga mencadangkan anda mencuba petua Hegemoni Legendaris dan membuka jalan menuju kemenangan besar.

Jangan lupa untuk mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: