Maaf lelaki! Pulau Pribadi Cantik Ini Adalah Untuk Wanita Sahaja

24

- Advertisement -

Ya, wanita, itu berlaku! Kini anda sebenarnya boleh berehat dari LELAKI semasa berlepas.

Bayangkan diri anda dengan geng gadis anda di percutian eksklusif di Themyscira moden (rumah ajaib Wonder Woman). Bukankah itu sejuk?

Otak-anak usahawan Amerika, Kristina Roth, Pulau SuperShe terletak di luar pantai Finland yang hanya tersedia untuk wanita. Misi beliau adalah untuk membawa wanita badass dari seluruh dunia bersama-sama di mana mereka boleh berhubung melalui kecergasan, kesejahteraan, pemakanan dan banyak lagi.

Di mana syurga ini terletak?

Di rumah untuk menikmati kehijauan dan pemandangan laut yang tenang, pulau 8.4-hektar yang bersaiz Instagram ini terletak kira-kira 90 minit dari Helsinki.

Bilakah anda boleh pergi ke sana?

Retret kesihatan wanita semua dijangka dibuka pada musim panas ini. Apabila pembinaan selesai, pelancong boleh memulakan tempahan. Tempat ini mempunyai 4 kabin yang boleh memuatkan 10 orang pada satu masa.

Apakah cajnya?

Tinggal di tanah ini tiada siapa yang akan menelan kos sekitar AS $ 3500 selama 7 hari. Nah, untuk melarikan diri dari spesies lelaki selama sebulan, kita semua sudah bersedia untuk berbelanja hebat, bukan?

Nota: Untuk tinggal di pulau ini, seseorang perlu memohon melalui laman web organisasi untuk menjadi ahli SuperShe dan menyertai dalam temu bual Skype dengan pengasasnya sendiri.

Oleh itu, adakah anda teruja? Sekeping syurga wanita ini hendaklah berada pada senarai wanita baldi anda. Sampai jumpa lagi, selamat perjalanan!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: