22

- Advertisement -

Kepala ke hutan yang padat

Secara visual, Epic Ape terletak di dalam hutan yang padat – simbol pada gulungan termasuk kad bermain biasa (A, K, Q, J, 10 dan 9) serta seram, katak, panther dan jagung. Simbol yang paling menggembirakan adalah monyet tentu saja yang memberikan anda 12 kali kepemilikan anda untuk 6 kombinasi yang merentasi garis gaji. Monyet juga kelihatan ditumpuk pada semua gulungan yang membantu.

Ketahui lebih lanjut di Tony88 Malaysia Online Slots!

Ciri Permainan Percuma

Berlian adalah simbol liar dan pengganti untuk semua bar simbol lain yang disebarkan Permainan Percuma – ia juga hanya muncul pada gulungan 2, 3, 4, 5 dan 6 (iaitu bukan reel 1). Liar menjadi sangat penting saat fitur Game Gratis yang diakses ketika Anda mendapatkan 3 atau lebih simbol Berbagai Permainan Gratis di mana saja di gulungan. Jumlah putaran percuma yang anda dapatkan bergantung kepada berapa banyak yang anda gunakan untuk mencetuskan ciri:

3 beracun memberikan 8 pusingan percuma
4 menimbulkan memberi anda 15 putaran bebas
5 beracun memberikan anda 25 putaran bebas
6 orang berapi memberi anda 100 pusingan percuma
Multipliers sehingga 5x dengan retriter yang tidak terhad
Kembali ke liar berlian – semasa ciri ini, anda akan mendapat manfaat daripada pengganda rawak 2x, 3x atau 5x apabila liar adalah sebahagian daripada gabungan yang menang. Selain itu, 2 atau lebih mendaratkan pendaratan secara serentak semasa putaran bebas akan memberi anda lebih banyak putaran bebas sebagai penggambaran 2, 3, 4, 5 atau 6 akan memberi ganjaran kepada anda dengan tambahan putaran percuma 5, 8, 15, 25 atau 100. Anda boleh menyambung semula spin percuma tanpa henti juga!

Variasi tinggi Epik Ape

Epic Ape adalah slot yang mudah tetapi sangat tidak menentu – ia mengingatkan saya banyak WMS ‘Raging Rhino kerana ia mempunyai tema yang sama, jumlah gulungan dan payung yang sama dan liar berlian dengan pengganda! Secara keseluruhannya, tawaran hebat dari Playtech dan alternatif hebat dan serupa dengan kegemaran WMS. Jangan lupa untuk mendaftar ahli di Tony88 Malaysia Online Slots hari ini!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: