01

- Advertisement -

Slot Segitiga Bermuda adalah permainan yang sangat lama dari Playtech di Tony88 Malaysia Online Slots. Saya jarang memainkan permainan ini tetapi ini mempunyai tema yang saya rasa ingin tahu. Segitiga Bermuda adalah besar yang merangkumi kebanyakan Florida Barat yang dianggap sebagai tempat di mana sesuatu yang misterius berlaku. Saya rasa ini hanya berlebihan tetapi masih tema yang baik untuk slot dalam talian. Secara terang-terangan, saya telah bermain permainan ini sekali sahaja untuk mencuba dan itu sahaja. Saya membuat deposit sebanyak 10 euro dan semasa saya menatal saya mendapati segitiga Bermuda. Saya telah mula bermain pada pertaruhan min tetapi masih saya berjaya kehilangan semua wang saya dengan cepat. Alasannya saya memainkan permainan ini adalah kerana ia merupakan slot lama dan masih ada sehingga saya fikir ia patut mencuba. Saya salah saya rasa.

Ini adalah 3 gulungan dan hanya 5 baris permainan video slot. Latar belakang adalah samudera ribut tentu saja dan di sudut kiri atas anda dapat melihat pesawat yang mungkin jatuh di lautan. Semuanya begitu mudah di sini dalam slot ini. Terdapat hanya 5 simbol yang termasuk pesawat aero, kapal, sotong, hiu dan lumba-lumba. Main permainan juga sangat mudah. Tiada pusingan percuma atau pusingan bonus yang unik untuk permainan. Saya rasa ini adalah permainan untuk pemula atau untuk orang yang tidak dapat melepaskan masa lalu dan mula bermain semua slot baru yang tersedia sekarang.

Semasa saya bermain permainan, saya tidak berjaya menduduki sebarang simbol yang baik dan memenangi sesuatu. Kebanyakan pusingan kosong tanpa kemenangan sama sekali. Saya telah mencuba permainan dan saya tidak akan kembali lagi. Dengan cara ini, anda boleh mengetahui lebih banyak permainan di Tony88 Malaysia Online Slots!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: