05

- Advertisement -

Buffalo Blitz dikuasakan oleh Playtech di Tony88 Malaysia Online Slots dan mempunyai 6 gulungan, 4 baris dan 4,096 cara untuk menang. Dimainkan dari $ 0.40 setiap putaran, permainan ini tersedia untuk dimainkan pada peranti desktop, mudah alih dan tablet. Tema ini adalah mengenai buffalos dengan persamaan yang kuat terhadap Raging Rhino. Ia mempunyai jumlah reels, baris dan payline yang sama.

Permainan ini didasarkan pada kerbau Amerika yang semestinya simbol pembayaran tertinggi. Simbol-simbol lain termasuk skunks, lynxes, beruang, moose dan cukup aneh, berlian. Kerbau ini menawarkan 300 x pertaruhan talian anda jika anda berjaya mendapatkan 6 pada reels dan juga datang dalam bentuk disusun pada gulungan.

Titik paling menarik permainan adalah ciri putaran bebas. Mendarat 3 atau lebih permainan percuma simbol bertaburan di gulungan tanah anda 10 putaran percuma. Jika anda mendapat 4, anda akan mendapat 25 pusingan percuma. Jika anda mendapat 5, anda akan mendapat 50 pusingan percuma dan anda jika anda mendarat 6 bertaburan anda akan mendapat 100 pusingan percuma (saya berharap saya akan hidup untuk menyaksikan satu hari ini).

Semasa putaran bebas melihat simbol berlian pada gulungan 2, 3, 4 dan 5 yang bertindak sebagai liar. Semasa putaran bebas apabila pengganti liar dalam kombinasi menang maka anda menggunakan pengganda rawak x2, x3 atau x5. Bayangkan mendapat sekurang-kurangnya 2 atau 3 liar dengan beberapa buffalos di gulungan.

Sekiranya simbol penyebaran merebak di gelendong semasa putaran bebas, putaran percuma tambahan diberikan. Anda hanya perlu 2 simbol berselerak untuk menambah 5 putaran tambahan. Saya tidak fikir ada had untuk berapa banyak pusingan tambahan yang boleh anda menang semasa ciri ini. Saya tidak pernah menang banyak di slot ini kerana ia agak baru, tetapi saya sedang berusaha untuk membuat kemenangan besar dan membuat wang tunai yang baik. Sebab saya suka slot ini kerana saya melihat berapa besar orang menang pada badak yang sedang mengamuk dan saya tidak dibenarkan memainkannya. Jadi replika adalah pilihan yang baik untuk saya juga.

Jangan lupa menyertai Tony88 Malaysia Online Slots!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: