03

- Advertisement -

Glorious Rome adalah 5 gulung dan 20 slot permainan slot dari perisian Topgame. Saya percaya bahawa setiap penyedia perisian mempunyai sekurang-kurangnya satu permainan yang kira-kira tentang Rom purba, dan untuk Topgame ia adalah permainan ini. Saya dapati ia di Tony88 Malaysia Online Slots.

Selepas menghabiskan sesi dengan permainan ini saya harus mengatakan saya tidak menyukainya. Reka bentuknya agak dijangka, terdapat wanita, pahlawan, anggur dan simbol lain yang pertama kali teringat ketika memikirkan Roma kuno. Saya suka hakikat bahawa skema warna itu ringan dan suasananya bagus. Perkara yang paling penting yang saya tidak suka ialah pembayaran. Paytable adalah agak rendah, dan satu-satunya permainan ciri mempunyai pusingan bebas putaran, tetapi walaupun itu mengecewakan. Ia mengambil masa yang sangat lama untuk mencetuskan putaran bebas, dan untuk 3 pengacau saya mendapat hanya 10 putaran bebas, sebelum mereka saya mendapat simbol rawak yang akan berfungsi sebagai penyebaran dalam putaran bebas. Tetapi bahagian terburuk adalah bahawa putaran bebas tidak mempunyai pengganda sehingga saya menang hanya € 2, yang tepat 10x bertaruh.

Terdapat beberapa perkara yang saya suka tentang permainan ini. Scatters dalam permainan ini juga berfungsi sebagai simbol liar, dan selain itu, terdapat juga simbol liar sebagai singa dan mereka sering muncul. Pemenang terbesar yang pernah saya ada di slot ini adalah saiz pertaruhan 55x, dan ia adalah kerana kombinasi simbol liar dengan beg wang. Beg wang juga bukan simbol membayar tertinggi. Saya juga mempunyai beberapa kemenangan mega yang bertaruh 30x dan secara keseluruhan saya tidak kehilangan sepeser pun pada permainan ini.

Bahawa dikatakan, saya tidak akan mengesyorkan permainan ini. Pembayaran adalah purata dan saya fikir ia akan menjadi sangat sukar untuk memenangi lebihan 100x. Reka bentuk itu menyenangkan, tetapi secara keseluruhannya tidak banyak yang dapat diingini ketika bermain permainan ini, karena spins tidak memiliki pengganda dan tidak ada pusingan bonus lain. Anda boleh mendapatkan permainan ini di Tony88 Malaysia Online Slots.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: