Merancang perjalanan ke barat? Ini 5 ibu yang menakjubkan adalah mesti dikunjungi!

0

26

- Advertisement -

BEIRUT, LEBANON

Berbeza dengan bahagian tengah timur tengah, Beirut adalah syurga visual yang menunggu untuk ditemui. Runtuhan dari empayar Uthmaniyyah, muzium-muzium bersejarah, jalan-jalan bawah tanah dan budaya kehidupan malam yang meriah menganjurkan bandar raya ini dengan cara yang sangat indah.

HAVANA, CUBA

Kereta vintaj, jalan raya yang jelas dicat, struktur usang dan orang cantik. Apa ramuan kehidupan yang cantik! Btw, Fidel Castro adalah peminat John Lennon dan mempunyai patung yang didirikan dengan penghargaannya di sini.

LISBON, PORTUGAL

Selain dari bola sepak, negara ini terkenal dengan minuman keras ceri. Ia datang dalam cawan coklat dan seseorang perlu makan cawan selepas minum arak untuk menyelesaikan pengalaman!

STOCKHOLM, SWEDEN

Adakah anda suka menangkap kawan-kawan anda dengan kopi? Orang Sweden mempunyai nama untuk itu- FIKA. Betapa sejuknya itu !? Juga, ia adalah tempat asal sindrom Stockholm. Siapa yang akan menebak? Haha!

EDINBURGH, SCOTLAND

Adakah anda tahu bahawa beberapa draf Harry Potter terawal ditulis di belakang sebuah pub di sini, di bandar ini? Nah, sekarang awak lakukan!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: