Pragmatic Play’s Hercules & Pegasus Slot Review

0

31

- Advertisement -

Slot Hercules & Pegasus adalah 5 reel, 20 permainan payline dari Pragmatic Play. Dengan tema mitologi Yunani, anda boleh berputar dari 20p hingga £ 100 putaran pada semua peranti. Permainan ini mendapat manfaat daripada 4 ciri permainan asas rawak yang memberi anda menambah liar Hercules dan Pegasus, multiplier 2x, mengubah simbol Zeus dan masuk ke ciri putaran bebas. Dengan 3 ciri putaran percuma, anda akan memainkan putaran bebas tanpa had dengan menambah liar dan meningkatkan pengganda sehingga 5x. Cuba di Tony88 Malaysia Online Slots!

CIRI-CIRI PELANGGAN RASA

Dalam permainan asas, pilihan 3 skrol boleh muncul secara rawak – anda kemudian memilih 1 skrol untuk mencetuskan ciri rawak. Mereka menawarkan perkara berikut:

Ciri Hercules Wilds – Hercules liar ditambah ke skrin dalam kedudukan rawak. Terdapat peluang bahawa respin akan mengikuti dengan liar Hercules liar muncul.

Ciri Pegasus Wilds – Pegasus liar ditambah secara rawak pada gulungan. Terdapat peluang kemenangan anda akan tertakluk kepada pengganda 2x.

Ciri-ciri bolt Zeus – semasa berputar, simbol Zeus yang disusun ditambah pada jalur gelendong. Setelah putaran berakhir, simbol Zeus disusun berubah menjadi simbol yang dipilih secara rawak.

Ciri Bonus – menjamin bahawa simbol bonus tanah supaya anda dapat memainkan 1 ciri putaran bebas.

CIRI-CIRI PINGIR PERCUMA HERCULES

Ciri-ciri Spins Hercules Free dipicu apabila simbol bonus mendarat di gulungan 1 dan 3 bersamaan dengan simbol bonus Hercules pada reel 5 – maka nombor tanpa had putaran bebas diberikan. Semasa ciri itu, simbol botol ramuan merah boleh menyerang pada reel 5. Apabila ia mendarat, lebih banyak simbol liar Hercules ditambah ke jalur gelendong. Sebaik sahaja anda mendarat 5 botol simbol botol, ciri ini berakhir.

CIRI SPIN PEGASUS PERCUMA

Ciri-ciri Pegasus Percuma Spins dimainkan apabila simbol bonus muncul pada gulungan 1 dan 3 serta simbol bonus Pegasus pada reel 5. Dengan bilangan spin bebas yang terhingga, simbol botol ramuan biru muncul pada reel 5. Setiap kali ia mendarat , pengganda meningkat sebanyak 1 hingga maksimum 5x. Ciri ini berakhir apabila anda melihat 5 simbol ramuan biru muncul.

CIRI-CIRI PERCUMA HERBUL DAN PEGASUS PERCUMA

Akhirnya, anda mempunyai ciri-ciri Hercules dan Pegasus Spins Percuma yang diaktifkan apabila simbol bonusnya berada pada gegelung 1 dan 3 di samping kedua simbol Hercules dan Pegasus pada reel 5 (semua serentak). Dengan spin percuma tanpa had yang ditawarkan, botol ramuan merah boleh mendarat di gelendong yang menambah lebih banyak liar Hercules ke gulungan.

Botol ramuan biru juga boleh mendarat di reel 5 – setiap masa adalah tanah, pengganda meningkat sebanyak 1 hingga 5x. Dengan sama ada botol potion lands 5 kali, ciri ini berakhir.

Penggandaan 5x dalam ciri Pegasus Free Spins dan fitur Hercules dan Pegasus Free Spins boleh menyebabkan pembayaran sehingga 2,500 kali kepentingan anda pada setiap spin percuma (dengan pengganda 5x). Dengan RTP 96.5%, Hercules & Pegasus merupakan satu lagi slot dalam talian yang baik dari Pragmatic Play. Jangan lupa untuk mendaftar ahli di Tony88 Malaysia Online Slots!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: