Tanda Horoskop & Perjalanan – Menampilkan Leo.

0

29

- Advertisement -

Nah, saya mungkin tidak memerlukan kata-kata untuk menjelaskan bagaimana Leos adalah. Alasannya, orang-orang ini dapat dilihat dalam kerumunan beratus-ratus pelancong. Dia / dia adalah orang yang berada di puncak trek, sebelum sesiapa pun mencapai radius setengah batu.

Mereka mungkin telah menaikkan khemah sarat mewah di puncak mereka, mengaduk (sekurang-kurangnya mencuba) beberapa hidangan tempatan di atas api api yang meruncing. Itulah Leo biasa untuk anda. Petualang, penagih makanan, pelajar cepat, dan orang yang merawat wang sebagai kertas; semua untuk cinta perjalanan.

Cuba untuk mencocokkan perjalanan cinta dan kegembiraan itu, ixigo telah memilih seluruh negara untuk mereka. Ya, negara Liechtenstein yang menakjubkan di Alpine. Walaupun ada Leh, Coorg, dan Udaipur yang mungkin sesuai dengan jadual perjalanan mereka dengan baik, yang satu ini adalah kejutan, kejutan yang belum diterokai.

Michael Gredenberg

Ehh .. Dengan negara datang istana diraja, Schloss Vaduz. Walaupun Liechtenstein kelihatan seperti titik pada peta dunia, dengan 35,000 penduduknya dan semua, ia telah mendapat istana. Dan ya, putera. Maafkan saya jika itu mengingatkan anda Count Dracula, atau istana beliau. Tidak ada hubungan antara keduanya, sama sekali tidak. Tontonlah dengan daya tarikan semata-mata sebagai pegangan Alpen untuk mengawal harta rampasan ini.

Laman web rasmi

Leos hanya tidak dapat diam. Walaupun mereka adalah anak-anak, banyak tenaga di pihak ibu bapa mereka mungkin telah membuat mereka menyelesaikan pelajaran sebelum pergi ke taman. Orang ramai, yang mempunyai Leo untuk tanda matahari, sentiasa dalam perjalanan. Hampir selalu. Oleh itu, saya dapati bahawa Liechtenstein mempunyai laluan trekking 400 km yang menarik! Tali keluli, kasut, pancang dan semua, itu adalah hari Leos (s). Pilihan di sini adalah sekilas Trail Drei Schwestern.

Laman web rasmi

Apabila saya telah memilih seluruh negara dan bukannya sebuah bandar, saya fikir ia lebih baik untuk membiarkan keseluruhan idea kekal disegerakkan. Oleh itu, bukan restoran untuk Leos yang lapar, saya mempunyai sebuah kampung yang terletak di restoran-restoran terbaik di negara ini. Pandu masuk untuk mentakrifkan takrif baru istilah ‘kampung’ dan, tentu saja, untuk menikmati makanan tradisional Liechtenstein. Itu, dalam gambar, adalah Chääschnöpfli.

Laman web rasmi

Dibasuh dengan pengembaraan dan makanan yang baik, perkara seterusnya dalam jadual perjalanan Leo mungkin menjadi pembelajaran. Terutamanya seni. Dan walaupun ia mungkin membaca terlalu liberal untuk mengatakan seni adalah “pecah” di negara ini, itu benar. Sama ada jalan raya, dewan bandar, dataran bandar, kampung, lorong – terdapat patung, muzium, galeri seni dan banyak lagi. Beli beberapa, lihat beberapa (apabila ia tidak dibuka untuk membeli). Arca dalam foto itu adalah Phoenix oleh Doris Bühler. Bang di sebelah dewan bandar Vaduz.

Laman web rasmi

Bagi sesetengah pelancong, penerokaan berakhir dengan penyemakan keutamaan melalui jadual perjalanan. Tetapi, bersyukur, Leos tidak buat untuk pelancong seperti itu. Jika ada, mereka lebih banyak penjelajah. Sukar untuk membuat jadual perjalanan mereka sendiri. Oleh itu, saya menyimpulkan bahawa pondok-pondok gunung kecil yang dijelajahi di negara ini akan menjadi sempurna dalam senarai mereka. Itu, jika mereka telah membuat senarai. Berikut adalah pondok Gafadurahütte yang kelihatan nyata tetapi benar-benar nyata.

Laman web rasmi

Perjalanan di negara ini boleh dipenuhi, malah amat menggembirakan. Untuk keindahannya itu. Namun Leos bukan orang yang beristirahat di bilik hotel. Sungguh menyedari hakikat ini, saya dapati ini syurga langit untuk mereka. Sekarang, sudah tiba masanya untuk mengalir di padang rumput yang merupakan ciri khas padang rumput Alpine. Yang ini adalah berhampiran Steg. Tidur.

Laman web rasmi

Jika anda tidak boleh tidur lebih banyak, inilah satu lagi keajaiban negara ini. Mungkin dibaca seperti perkara untuk kanak-kanak, tapi mari kita selesaikan hakikat bahawa Leos tidak pernah dapat menghisap api kebudak-budakan di dalamnya. Dan perjalanan di Citytrain di Vaduz hanyalah perkara untuknya. Adapun nyala itu, ia mungkin keriangan. Naik.

Diinsuranskan bahawa anda kini telah jatuh cinta dengan negara kecil ini, yang besar, saya akan menjelajah dunia lebih banyak. Virgos adalah baris seterusnya. Baka yang, pada umumnya, sukar untuk dipermudahkan.

Marilah kita tahu betapa hebatnya anda jatuh cinta dengan Liechtenstein. Atau, jika anda memerlukan sebarang bantuan dalam merancang perjalanan ke situ, tinggalkan komen.

Mengenai Pengarang

Shikha Gautam suka bermain dengan roda stereng, jalan, kata, seruling dan gitar antara lain. Tidak semestinya dalam perintah itu! Anda boleh menghubungi beliau di twitter @Shikha Gautam

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: