Pragmatic Play The Dog House Slots Reviews

0

27

- Advertisement -

THE HOUSE DOG (PLAY PRAGMATIC): ULASAN

The Dog House adalah 5-reel, slot 20 payline dari Pragmatic Play yang bodoh, menawan dan agak mudah. Secara semata-mata ia mungkin kelihatan seperti permainan pc yang menyeronokkan untuk anak kecil anda, tetapi apa yang anda lihat di sini adalah mesin perjudian yang sangat tidak menentu dengan gigitan yang serius. Ia juga merupakan contoh sempurna bagaimana pemaju slot dapat mencapai hasil yang hebat tanpa mengabaikan perkara-perkara. Anda boleh memainkan slot bertema anjing ini dari antara 0.20 dan 100 MYR setiap putaran di semua peranti.

Pada teras The Dog House adalah wilds multiplier 2x dan 3x yang datang untuk kegunaan yang lebih baik dalam bonus putaran percuma di mana mereka akan mengunci tempat setiap kali mereka mendarat di gulungan. Sebagai peminat besar NetEnt’s Dead atau Alive, slot yang telah mendapat status hampir legendaris dan oleh ramai yang dianggap unggul dalam kategori liar melekit, kita hampir tidak dapat menunggu untuk mencuba satu ini.

Pemandangan pinggir bandar yang indah di tengah-tengah musim panas adalah penetapan untuk permainan ini. Dengan rumah yang sempurna dan rumput di latar belakang, gulungan itu terletak di dalam rumah anjing gergasi. Gulungan itu dikuasai oleh kad bermain bergaya dari 10 ke Aces manakala simbol yang lebih berharga datang dalam bentuk tulang, lead dan doggos kuartet. The Doberman adalah alfa pek ini dan menghasilkan 37.5 kali kepentingan anda jika anda mendarat 5 pada payline. Lebih penting lagi ialah simbol liar rumah anjing. Liar muncul di tiga gulungan tengah sahaja dan datang dengan pengganda rawak 2x atau 3x, yang bermaksud mereka boleh menggabungkan untuk meningkatkan hits payline anda sehingga 9x

THE HOUSE DOG (PLAY PRAGMATIC): CIRI-CIRI

Perhatikan simbol batu permata. Sekiranya ia muncul pada gulungan 1, 3 dan 5 secara serentak, bonus putaran percuma dicetuskan dan di sinilah keseronokan sebenar bermula. Sebelum tindakan dimulakan, bagaimanapun, peralihan permainan ke kandang di mana anda akan melihat Doberman berputar mesin kayu primitif untuk mendedahkan berapa banyak putaran bebas yang anda telah dianugerahkan. Bilangan terendah yang boleh anda mulakan adalah 9 dan yang tertinggi 27.

Dalam bonus putaran bebas, jalur reel baru masuk ke tempat bermain di mana simbol premium muncul sepenuhnya pada reels. Di samping itu, mana-mana liar pengganda yang jatuh di atas gulungan akan tetap terkunci sehingga ciri selesai. Ini adalah gabungan yang sangat kuat yang boleh meningkatkan pembayaran anda kepada 6,750 kali kepentingan anda.

Siapa yang mahu mencuba slot ini? Daftar akaun di Tony88 Malaysia Online Slots hari ini!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: