918Kiss Plus Slots Introduction- Treasure of El Dorado

0

Screenshot_2020-01-16-15-46-01-952_com.ml.kiss918

- Advertisement -

Pembangun permainan atas 918Kiss Plus menawarkan pemain peluang untuk menyertai ekspedisi ke bandar Amerika Selatan yang tersembunyi dan mencari khazanah emas yang indah yang disimpan di sana dengan slot baru Treasure of El Dorado. 918Kiss Plus bersedia untuk mendedahkan legenda rahsia dan berkongsi butiran permainan dengan anda.

DESKRIPSI

Treasure of El Dorado adalah slot 5-reel petualang dengan 50 paylines. Ia memberitahu pemain legenda El Dorado dan menjemput mereka untuk memburu sejumlah besar emas dan harta karun.

Simbol penebangan dipersembahkan oleh peta bandar El Dorado, tanah di mana-mana di gulungan dan memicu putaran bebas dengan simbol yang berkembang. Untuk membuatnya mungkin, pemain perlu mendarat 3 pengacau.

Putaran percuma muncul selepas simbol rawak menjadi lambang pengembangan yang khusus.

Meluaskan simbol dicetuskan jika ada simbol yang sedia untuk membentuk kombinasi yang menang.

Simbol permainan termasuk tiga watak utama, Treasure Hunter, The Scientist, dan Pencuri Harta, serta koin emas, patung, dan kuil.

TETAPI MENGENAI RUMAH EL DORADO

Layout: 5 × 3
Paylines: 50
Teknologi: HTML5
Versi: Desktop, mudah alih

Grafik yang menakjubkan dan jalan cerita yang menarik akan memberi inspirasi kepada pemain dari mana-mana kasino dalam talian untuk menyertai perburuan untuk bandar emas ajaib dan khazanah misteri. Misteri Eldorado, bersama-sama dengan slot lain dari penyedia permainan terkemuka, boleh diintegrasikan ke dalam platform perjudian dalam sesi tunggal dengan APIgrator. Mari cuba di Tony88!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: