Tony88 Pragmatic Play Slot Review- Magic Journey

0

27

- Advertisement -

CIRI PERJALANAN MAGIC

Jangan buang masa anda mencari wilds, scatters, spins percuma atau sebarang ciri bonus Magic Journey. Mereka hanya tidak wujud. Semak ini di Tony88 Malaysia Slots Game

Berdasarkan novel klasik Cina yang dikaitkan dengan Sun Wukong, Monkey King, Magic Journey bukanlah permainan slot dalam talian biasa anda. Ia tidak mempunyai gulungan tetap. Sebaliknya, ia mempunyai grid simbol 9 stagnan, gelendong 1 × 5 di bawah, dan 8 baris pembayaran dengan bayaran maksimum 400x kepentingan anda untuk 8 baris.

Matlamat utama anda di sini adalah untuk memutar slot untuk memadankan simbol-simbol untuk kemenangan. Setiap kali anda menekan butang putaran, sehingga 5 aksara muncul pada grid 1 × 5 menyalakan simbol di papan atas. Lebih banyak bayar yang anda buat, semakin besar ganjaran yang anda dapatkan.

Resit Magic Travel

Terdapat dua cara untuk mencetuskan respin secara percuma di Magic Travel. Anda boleh menghidupkannya dengan mana-mana baris menang atau dengan Sun Wukong, simbol Monyet. Satu-satunya perbezaan adalah bahawa simbol Monyet jika mendarat di tengah gelendong bawah, akan mencetuskan spin bebas tanpa mengira sama ada anda telah membentuk garis pemenang atau tidak.

Ciri-ciri respin terus berlaku semasa anda menyimpan pendaratan Sun Wukong atau sehingga anda berhenti membentuk garis kemenangan.

MAGIC JOURNEY JACKPOT

Sukar untuk memberitahu sama ada jackpot Magic Journey akan memberi lebih banyak keseronokan, tetapi sejauh gim yang berkaitan, sudah cukup bagus. Tambahan pula anda mempunyai kemenangan maksimum 400x pegangan anda setiap putaran. Bukan jackpot terbesar, tetapi patut bersenang-senang.

Sekiranya anda ingin bermain permainan dalam talian dengan hadiah yang semakin meningkat, periksa slot jackpot yang progresif ini.

RTP DAN VOLATILITI

Pada 96.54%, Magic Journey RTP ditetapkan di atas purata industri. Menyokong pulangan yang memuaskan kepada pemain, turun naik Magic Journey semakin tinggi.

Yang berkata, kemenangan anda mungkin tidak kerap, tetapi ia sememangnya akan lebih tinggi daripada permainan slot dalam talian dengan varians sederhana atau rendah.

PINGGANG BONUS

Untuk memulakan permainan slot luar biasa ini, lihat jika anda boleh menuntut sekumpulan pusingan bonus Magic Journey. Banyak yang memimpin seperti Tony88 Malaysia Slots Game sering hadiah pemain baru bonus berputar hanya untuk mendaftar.

MAGIC JOURNEY ON MOBILE

Anda akan menyukai permainan slot dalam talian yang unik ini di telefon bimbit anda. Sebagai slot Main Pragmatik, Perjalanan Magic kelihatan, dirasakan dan dimainkan juga pada skrin yang lebih kecil seperti yang dilakukan pada desktop.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: