Tony88 Pragmatic Play Slots Reviews- Caishen’s Gold

0

28

- Advertisement -

Mainkan ulasan Slot Gold Caishen

Tony88 Caishen’s Gold adalah slot Pragmatic Play dengan 5 gulungan dan 243 cara. Dimainkan dari 38p putaran pada semua peranti, permainan bertema Cina ini mempunyai ciri Permainan Bonus Jackpot di mana anda membuat pilihan untuk memenangi 1 dari 4 jackpot hadiah tetap sehingga 1,000 kali jumlah pegangan anda. Ciri-ciri Spins Percuma bermula dengan 10 spin percuma tetapi semua simbol nilai rendah dikeluarkan dari gulungan – anda juga boleh memenangi tanpa had putaran bebas tambahan.

Berdasarkan dewa kemakmuran Cina, Caishen’s Gold adalah 5 reel, 243 cara untuk memenangi slot dari Pragmatic Play. Cara paling menarik yang slot ini dapat hidup dengan namanya datang melalui pusingan 2. Tawaran itu berputar tanpa had percuma dengan semua simbol nilai yang lebih rendah dikeluarkan dan pusingan jackpot yang menawarkan anugerah sehingga 1,000 kali jumlah keseluruhan anda. Mainkan, pada semua peranti, dari antara 38p dan £ 190 satu putaran.

Reka bentuk di Caishen’s Gold agak baik dilakukan – yang terletak di dalam bangunan Cina tradisional dan disokong oleh lembah yang tenang, gulungan termasuk A hingga 9 bermain kad bersama instrumen bertali, penggemar, bunga teratai, seorang gadis muda dan seorang budak lelaki muda . Tanah 5 yang digabungkan untuk pembayaran 200 duit syiling.

Wajah tersenyum Caishen adalah liar permainan – dia boleh mendarat di gulungan 2, 3, 4 dan 5 sahaja dan menggantikan semua simbol lain selain dari serpihan. Liar juga tengah memicu 1 dari sepasang ciri permainan.

Ciri Permainan Bonus Jackpot – ini dicetuskan secara rawak selagi spin mengandungi liar. Anda akan dibawa ke skrin baru dan dibentangkan dengan 12 syiling. Pilih untuk mendedahkan simbol Mini, Minor, Major atau Grand. Land 3 yang sama dan itulah jackpot yang anda akan menang. Mini membayar 30 kali jumlah pegangan anda, Minor 50 kali keping anda, Major 100 kali kepentingan anda dan Grand 1,000 kali pegangan anda.

Ciri-ciri Spins Percuma – bulat ini dicetuskan secara tradisional dengan mendarat 3 atau lebih menebarkan pada gulungan bersebelahan pada putaran yang sama. Serta anugerah 5, 10 atau 50 kali kepentingan anda, anda juga akan menerima 10 putaran bebas. Ini dimainkan pada set reel baru yang hanya mengandungi simbol nilai yang lebih tinggi. Anda boleh mencetuskan lagi putaran bebas tanpa henti!

Caishen’s Gold adalah slot yang riang – visual mempunyai sedikit rasa Manga dan sangat baik dilakukan. Ada lagu yang berkilat bermain semasa anda berputar juga. Ciri-ciri ini tidak menawarkan apa-apa yang tidak kita lihat sebelumnya tetapi cukup baik. Ini bukan perjalanan maya yang paling inovatif ke China yang kami ambil kerana reka bentuk dan bonus adalah pepejal dan bukannya hebat. Jika anda peminat tema Cina, daftar akaun di Tony88 Malaysia Online Slots!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: