Tinjauan Slot Tony88 Pragmatik- Wolf Gold

01

- Advertisement -

Tinjauan SLOT WOLF GOLD

Tony88 Malaysia Online Slots Wolf, salah satu makhluk yang paling megah di bumi – kuat, setia dan garang melindungi pek mereka. Seluruh dunia sepanjang sejarah, serigala telah dihormati oleh sesetengah budaya dan dikalahkan oleh orang lain. Apa yang menjadi cara terbaik untuk membayar penghormatan kepada makhluk-makhluk yang luar biasa ini, permainan slot video yang saya katakan! Pada catatan yang serius, tidak ada haiwan yang terancam semasa membuat Wolf Emas Pragmatic Play. Slot video ini boleh diambil untuk putaran untuk keseronokan atau moola sebenar. hiper daripada wang yang tidak anda fikirkan?) Slot ini bermain dengan baik di kedua-dua komputer dan peranti mudah alih, sebenarnya, versi mudah alih membuat saya bermain lebih lama daripada yang saya maksudkan. Ia menggunakan sepenuhnya putaran skrin yang membantu saya menyempurnakan yang “kelihatan seperti saya sedang menghantar mesej, semasa saya sedang bermain” teknik. Satu jenis kegembiraan yang berbeza ditimbulkan oleh slot Wolf Gold. Latar belakang dan makhluk-makhluk itu memberikan permainan keagungan liar vintage. Merican, jadi ambil topi koboi itu dari “Set Kostum Orang Kampung” dan pergi liar!

WOLF GOLD SLOT GAMEPLAY

Slot Wolf Gold mempunyai 25 garis payung lebih daripada 5 gulungan dan tiga lajur. Simbol-simbolnya adalah dengan bangganya Amerika Syarikat – helang, jantan liar, kerbau, cougar dan tentunya serigala adalah binatang. Mereka disertai dengan gabungan huruf kad muka, bulan dan simbol Scatter dari Grand Canyon Sebagai tokoh kritikal dalam permainan, serigala adalah simbol liar. Kawalan adalah direka secara intuitif dengan ditambah dan tolak berkembang pada kedua-dua belah butang putaran. Di sana, anda boleh menambah atau menurunkan nilai syiling atau syiling setiap baris. Fungsi autoplay asas juga ditawarkan.

CIRI SLOT WOLF GOLD

Spins Percuma ditawarkan banyak apabila pemain cukup bernasib baik untuk mendapatkan tiga simbol yang bertaburan, dan jika perkara yang sama berlaku dalam pusingan putaran bebas anda, anda akan mendapat tiga pusingan percuma, tanpa batasan yang dikenakan! Tiga jackpots progresif juga akan dimenangi.

CIRI WOLF GOLD CIRI-CIRI UNIK

Apabila enam bulan menandakan tanah, ciri-ciri Money Respin menjadi bermain. Enam bulan anda tetap berada di skrin dan begitu juga dengan orang lain yang anda perolehi semasa berputar (dengan repin semula hingga tiga dengan setiap bulan baru). Jika anda mengisi semua 15 posisi pada akhir Money Respin, anda memenangi Mega Jackpot! Jika tidak, nilai wang pada semua bulan akan ditambah, dan permainan akan dibayar.

KESIMPULAN SLOT WOLF GOLD

Kadang-kadang slot terlalu rumit dan menyimpang dari prinsip-prinsip asas yang merayu di tempat pertama. Wolf Gold, sebaliknya, menyampaikan semua keselesaan hari-hari terakhir slot klasik, dengan beberapa kelainan ditambah dan prestasi yang luar biasa. dan bersiaplah untuk bertindak!

MAKLUMAT SLOT GOLD WOLF

Perisian: Main Pragmatik
Jenis Permainan: Slot Video
Paylines: 25
Reels: 5
RTP: 96%
Bonus permainan: Tidak
Progresif: Ya
Spins Percuma: Ya
Maksimum duit syiling menang: 250 000

Jangan lupa untuk menyertai Tony88 Malaysia Online Slots hari ini!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: