20

- Advertisement -

Reka bentuk di Aztec Gems adalah berani seperti yang kita jangkakan dari slot Pragmatic Play – dengan dedaunan hutan dan air terjun di latar belakang, gulungan emas diisi dengan 7 simbol batu permata berwarna terang. Ini menawarkan pembayaran kurang dari separuh jumlah pegangan anda jika anda mendarat 3 permata kuning paling rendah yang membayar dalam satu baris. Simbol standard terbaik adalah batu merah yang akan membawa anda 4 kali jumlah pegangan anda jika anda mendarat 3 dalam kombinasi.

Lebih baik lagi adalah totem emas yang liar – ia melakukan semua tugas penggantian yang biasa serta menawarkan anugerah 5 kali kepentingan anda dengan haknya sendiri. Nombor pembayaran tersebut tidak begitu menarik. Terdapat skop untuk menambah kepada orang-orang angka ihsan penggulung berganda yang menjadi aktif setiap kali anda mendarat pemenang.

Nilai penuding di atas digunakan untuk semua kombinasi yang menang pada putaran itu. Jika anda bernasib baik, anda akan berpegang dengan anugerah 1x. Anda jauh lebih berkemungkinan untuk menerima pengganda walaupun yang boleh menghantar pembayaran melepaskan rugi sebanyak 2x, 3x, 5x, 10x atau jika nasib benar dengan anda, 15x yang hebat.

Tidak ada sebarang ciri bonus yang ditawarkan di sini kerana semua tindakan datang melalui permainan asas dan roda multiplier yang penting. Walaupun kekurangan tambahan, kami tidak menemui Aztec Gems untuk menjadi permainan yang membosankan. Visual kekejaman di wajah anda dan soundtrack mempunyai perasaan yang sedikit menyeramkan yang berfungsi dengan baik.

Varians di sini adalah dalam jarak sederhana yang menawarkan keseimbangan pembayaran – yang paling anda boleh menang ialah 375 kali jumlah pegangan anda. Sekiranya anda menikmati pelbagai ciri bonus yang baik, maka Aztec Gems akan menjadi permainan untuk mengalihkan. Sekiranya anda suka slot yang mudah direka bentuk dengan baik yang menawarkan aliran tindakan yang mantap maka ini adalah trek hutan untuk dipertimbangkan.

Bercakap itu, jangan lupa untuk mendaftar akaun di Tony88 Malaysia online slots

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: