Money Mouse dari Pragmatic Play Tony88

01

- Advertisement -

Slot Money Mouse adalah satu lagi pelan Pragmatic Play yang bertema Asia yang boleh didapati di kasino dalam talian dari 23 Januari. Dengan tarikan Malam Tahun Baru Cina yang menarik, permainan ini pasti akan menarik minat peminat slot ceria. Permainan ini boleh dimainkan di semua peranti permainan termasuk peranti mudah alih dari hanya 0.25 sehingga 125 kredit setiap putaran.

Ia mempunyai bonus Spins Percuma yang menawarkan spin percuma tanpa had. Semasa mod ini, tiga gelendong pertengahan permainan dibungkus dengan simbol 3 × 3. Selain itu, terdapat juga mod Money Respin yang memberi ganjaran kepada para pemain menikmati banyak reins dan hadiah wang tunai yang mengagumkan sehingga mencapai 1,000x kepentingan mereka. Slot Money Mouse mempunyai 5 gulungan dan 25 garis payar dengan RTP 96.00% dan tindakan pemutar menengah sederhana.

Sebelum pemain dapat merayakan Tahun Baru dengan slot Mouse Money, mereka boleh mencuba permainan Pragmatic Play-powered lain seperti 5 Lions Gold, Pahlawan Monyet, Bonanza Sweet, Vampir vs Wolves, John Hunter dan Treasure Aztec, Hot Chilli, Wild Pixies, Fortunes Mesir, Jokers Triple, Rumah Anjing, Gold Pirate, Safari King, Gladiators Liar, dan Juicy Tambahan.

Permainan Slot Mouse Mouse
Mouse Wang: Mengeluarkan Bunga Api di Sepanjang Gulung
Pemaju permainan melakukan kerja yang mengagumkan dengan slot Money Mouse yang tidak hanya menampilkan pelbagai ciri bonus yang hebat, tetapi juga visual yang indah. Memandangkan permainan ini mempunyai peredaran Cina dan sejak diilhamkan oleh Tahun Baru dan perayaan percutian, latar belakangnya menggambarkan kuil China tradisional dengan bunga api yang menakjubkan di kejauhan. Gulungan permainan itu dibungkus dengan royal sebagai simbol bernilai rendah dan drum, pic, topeng naga dan mercun yang membawa lebih banyak kemenangan.

Yang paling menggembirakan simbol standard permainan adalah topeng naga yang membayar sehingga baki pemain 20x untuk lima simbol mendarat pada payline. Slot Money Mouse juga dibungkus dengan simbol liar yang menggantikan simbol-simbol lain pada gulungan kecuali simbol Wang permainan dan penyebaran. Sebagai tambahan kepada peranan menggantikan mereka, liar ini juga membayar sehingga 20x pemain.

Ke bonus permainan, terdapat bonus Spins Percuma yang memenangi pemain yang mencetuskan pendaratan sekurang-kurangnya tiga simbol pokok uang bertaburan di reel pertama, ketiga dan kelima. Di samping mendapat 5 pusingan percuma, pemain juga menerima kemenangan bernilai 1x pegangan mereka. Semasa bonus Spins Percuma, gulungan tengah bersatu dan memaparkan satu simbol gergasi yang secara semulajadi meningkatkan peluang pemain untuk membentuk kemenangan. Tambahan pula, pendaratan mendaki tambahan membawa putaran tambahan percuma dan tidak ada batasan untuk berapa banyak pemain putaran bebas tambahan boleh menang.

Slot Money Mouse juga mempunyai satu lagi bonus yang menarik, mod Money Respin yang mencetuskan enam simbol tanglung merah mendarat merangkumi semua gulungan. Simbol-simbol yang mencetuskan bonus ini kemudiannya dikunci pada reels, sementara kedudukan reel lain tidak diduduki. Bonus bermula dengan tiga respin dan bilangan respin ditetapkan semula kepada tiga dalam kes simbol wang mendarat merentasi gulungan. Putaran semula terus sampai keseluruhan grid permainan dibungkus dengan simbol wang atau sampai semua penganugerahan kembali dimainkan.

Simbol wang permainan juga disertakan dengan hadiah wang tunai yang besar dan juga jackpot Major dan Minor yang masing-masing bernilai 100x dan 30x. Pemain yang mengisi semua lima belas jawatan dengan simbol wang memenangi Grand Jackpot yang paling menguntungkan bernilai 1,000x kepentingan mereka.

Apa yang anda tunggu lagi? Daftar Tony88 Malaysia online slots hari ini!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: