918Kiss Plus Slots Introduction- Winter Wonderland

0

Screenshot_2020-01-04-22-21-38-474_com.ml.kiss918

- Advertisement -

918Kiss Plus Winter Wonderland Slots

Terdapat banyak permainan dalam talian di luar sana yang mematuhi pasaran khusus, beberapa orang yang memilih tetapi setia yang mempunyai cinta yang tidak ternilai untuk tema yang mereka hadapi, dan biasanya kami cenderung untuk mengatakan bahawa Winter Wonderland, garis payar 25 tajuk, adalah antara mereka. Tetapi kemudian kita memainkannya dan mengubah fikiran kita.

Mesin slot 5-reel ini adalah seperti Christmasy sebagai Krismas dengan modal C boleh. Walau bagaimanapun, kerana ia telah dibina dengan baik dan disatukan, dengan satu set grafik grafik yang menakjubkan yang menyeramkan apabila mereka datang, permainan ini adalah pukulan tidak kira berapa tahun atau sama ada anda mempunyai cinta untuk Xmas atau tidak .

Musim sejuk adalah indah, tetapi keajaiban musim sejuk adalah sesuatu yang lain sepenuhnya – lihat dengan lebih dekat dan lihat jika kita tidak boleh memujuk anda untuk mendapatkan semangat Krismas itu.

ICE DAN SNOW

Nama itu memberikannya sedikit, tetapi adegan untuk slot ini adalah pembukaan salji dengan pokok-pokok tandus dan lampu-lampu dongeng yang berkilauan, dengan Santa mencari-cari yang menunggu untuk anda memulakan permainan. Kemudian, dibungkus di dalam masa yang terbuat dari ais yang dipenuhi dengan tunduk, duduk matriks bahawa semua Christmases anda boleh datang lebih awal: grid 3 × 5 yang dipenuhi dengan setiap imej musim perayaan yang dapat dibayangkan.

Setiap satu berkaitan dengan tema dalam beberapa cara, dan terbaik dari semua yang mereka hidupkan setiap kali kombo dibuat, yang kami hanya fikir menambah kesan keseluruhan tajuk. Kami tidak hanya bermaksud ada sedikit kilat dan kemudian ia fizzes keluar, kami bercakap sleighs menunggang ke arah anda melemparkan salun salji.

Melihat bahawa segala-galanya adalah Krismas dalam gelembung elektronik ini, ia harus pergi tanpa mengatakan bahawa jubin Santa adalah yang paling bermanfaat, dengan 2,000 kredit apabila lima daripadanya (kita tidak tahu ada begitu banyak dia ?!) muncul di paylines. Menariknya seperti itu, kami pasti anda ingin tahu mengenai pusingan kedua bonus yang boleh dibuka.

Mari lihat rudolph terlebih dahulu. Dua atau lebih rusa yang terkenal sama ada pada reel pertama atau kelima dan anda akan berada di kepala giring, di belakang gerbang, berlari melalui salji. Pemain perlu mengikat diri mereka sebagai banyak hadiah kerana mereka boleh dalam perjalanan bersalji ini, untuk lebih banyak mereka mengumpul lebih tinggi jumlah akhir akan.

Berkenaan dengan pusingan bonus kedua, yang digambarkan oleh tangan bersudut memegang bola salji, semuanya tentang keseronokan. Terdapat beberapa orang yang menyerang dan semua yang perlu anda lakukan ialah membuang bola salji kepada mereka … Perkara itu, anda hanya mendapat tiga peluang untuk melakukan ini supaya anda lebih berharap semua masa yang dihabiskan bermain permainan ini seperti yang telah dibayar oleh anak off.

Tetapi tunggu lagi, kali ini dalam bentuk simbol berselerak. Seperti yang biasa dengan ikon-ikon ini merentasi pelbagai permainan, putaran bebas dikreditkan kepada anda, dalam kes ini 5. Walau bagaimanapun, keindahan ini juga menambah pengganda kepada pusingan-pusingan ini, menjadikannya lebih bermanfaat.

BE CHEER BAIK!

Untuk taruhan minimum hanya 0.01, mesin slot ini mempunyai semuanya dan lebih daripada yang kami harapkan sebelum bermain. Varians sederhana hingga tinggi, grafik yang menakjubkan, dua banyak tahap mini dan satu siri putaran bebas, apatah lagi pengganda yang dibuang untuk ukuran yang baik. Ya, anda boleh berhujah bahawa mempunyai tema Xmas mengehadkan permainan dalam beberapa cara, tetapi kami mendapati diri kita asyik walaupun hati sinis kita, jadi kami yakin anda boleh mengalami itu juga.

Mari Daftar ID di Tony88!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d