11 Lokasi Antarabangsa Anda Boleh Terbang Ke Kurang dari ₹ 35000

27

- Advertisement -

Siapa yang tidak suka lokasi eksotik, matahari terbenam yang indah dan malam yang mengantuk? Jika anda mencintai semua itu dan banyak lagi tetapi sentiasa bimbang tentang betapa mahalnya ini, anda akan mendapat rawatan. Berikut adalah 11 destinasi antarabangsa yang boleh terbang ke kurang dari ₹ 35000! Ya, awak baca yang betul! Semak mereka untuk diri sendiri.

1. Amman, Jordan

Ibukota Jordan dan destinasi yang benar-benar offbeat, Amman adalah sebuah kota moden dengan runtuhan kuno. Terokai bandar dan jika anda mempunyai masa, juga perjalanan ke Petra, tapak arkeologi yang terkenal.
Tambang ke Amman: ₹ 21649
Dapatkan ₹ 1500off, Kod Penggunaan: INT1500

2. Casablanca, Maghribi

Bersempadan dengan Lautan Atlantik, Casablanca adalah kota terbesar di Maghribi dan pasti, yang menakjubkan. Anda boleh meneroka koloni Perancis bandar atau hanya ransel ke bandar Maghribi biru.
Tambang ke Casablanca: ₹ 34114
Dapatkan ₹ 1500off, Kod Penggunaan: INT1500

3. Istanbul, Turki

Istanbul adalah bandar Istanbul yang paling ramai penduduknya dan tentunya juga yang paling popular. Masjid Biru ikonik adalah salah satu laman web yang paling banyak difoto. Anda juga boleh merancang perjalanan ke teres spa terma di Pamukkale dan berendam dalam garam semulajadi.
Pulangan Tambang ke Istanbul:26333
Dapatkan ₹ 1500off, Kod Penggunaan: INT1500

4. Barcelona, ​​Sepanyol

Sebuah bandar yang pasti cincin loceng dengan peminat bola sepak gila di seluruh dunia, Barcelona juga rumah kepada seni dan seni bina yang cantik. Sekiranya anda merancang untuk berehat, layari lawatan ke Ibiza, modal parti dunia!
Pulangan Tambang ke Barcelona:31239
Dapatkan ₹ 1500off, Kod Penggunaan: INT1500

5. Beirut, Lubnan

Tenaga, kecantikan dan aroma khas masakan Lebanon yang berasal dari jalan-jalan akan menarik ke Lubnan. Berjalan-jalan di sepanjang pantai atau semata-mata menjelajahi muzium, tetapi jangan ketinggalan mencuba makanan lazat yang ditawarkan oleh tempat ini.
Pulangan Tambang ke Beirut:23422
Dapatkan ₹ 1500off, Kod Penggunaan: INT1500

6. Zurich, Switzerland

Dikenali sebagai ‘metropolis pengalaman’ yang terkenal, Zurich menawarkan pemandangan indah dari Alpen Switzerland yang dilitupi salji dan menawarkan lebih daripada 100 galeri seni. Perjalanan ke Switzerland dan miliki detik Raj-Simran anda sendiri di salji.
Pulangan Tambang ke Zurich:32119
Dapatkan ₹ 1500off, Kod Penggunaan: INT1500

 

7. Oslo, Norway

Destinasi yang akan datang, Oslo adalah ibu kota Norway dan gabungan kehidupan kota dan bukit-bukit yang indah. Jika anda bernasib baik, anda mungkin dapat melihat Lampu Utara, satu fenomena yang begitu suram yang anda tidak dapat memasukkannya ke dalam kata-kata.
Pulangan Tambang ke Oslo:34704
Dapatkan ₹ 1500off, Kod Penggunaan: INT1500

8. Sydney, Australia

Paling dikenali dengan imej ikon Opera House tepi laut, Sydney adalah salah sebuah bandar terbesar di Australia. Nikmati pelbagai masakan yang menakjubkan di beberapa restoran terbaik di dunia atau hanya meneroka bandar dengan berjalan kaki, Sydney tidak akan mengecewakan anda.
Pulangan Tambang ke Sydney:34127
Dapatkan ₹ 1500off, Kod Penggunaan: INT1500

9. Tokyo, Jepun

Ibu kota yang sangat sibuk, Tokyo di Jepun menggabungkan tradisional dan ultra-moden. Jika anda merancang perjalanan ke Jepun, anda perlu pergi semasa musim Cherry Blossoms. Ini benar-benar tapak paling mengagumkan yang pernah anda lihat.
Pulangan Tambang ke Tokyo:28427
Dapatkan ₹ 1500off, Kod Penggunaan: INT1500

10. Manila, Filipina

Ibu kota Filipina, Manila mencampurkan seni bina kolonial Sepanyol dengan bangunan moden. Semasa di Manila, anda boleh meneroka penjara bawah tanah, bilik serbuk mesiu dan bekas penjara tentera. Jika anda suka kehidupan malam anda, ini mungkin menjadi tempat untuk anda.
Pulangan tambang ke Manila:24672
Dapatkan ₹ 1500off, Kod Penggunaan: INT1500

11. Athens, Greece

Salah satu bandar tertua di dunia, Athens di Greece menetas dengan sejarah, seni bina dan runtuhan purba. Benteng di puncak bukit Acropolis adalah salah satu tarikan paling popular di bandar ini. Semasa di Greece, anda juga boleh melawat pulau Santorini yang indah.
Pulangan tambang ke Athens:31497
Dapatkan ₹ 1500off, Kod Penggunaan: INT1500

Senarai ini sudah siap, jumlahnya munasabah dan cuti anda, baiklah, hanya pelanlah mereka terlebih dahulu. Curang dengan kebanyakan destinasi ini adalah untuk merancang dan menempah penerbangan anda jauh lebih awal dan segala-galanya akan jatuh ke belanjawan. Apa tujuan lain yang anda ingin bepergian ke? Beri tahu kami di dalam komen.

Sehingga itu, perjalanan bahagia 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: