01

- Advertisement -

Hi guys, inilah saya memberitahu anda yang baru teruja tentang Tony88, adakah anda menyertai Tony88 Malaysia Online Betting lagi? Sekiranya anda bukan ahli, hari ini adalah masa terbaik untuk menyertai kami!

Oleh itu, Tony88 telah melancarkan satu ciri baru iaitu Tony88 Lucky Draw Jackpot. Pada asasnya, jika anda telah bermain dalam platform kasino dalam talian, kebanyakan syarikat tidak mempunyai manfaat sedemikian untuk pemain dan pelanggan. Jadi bagaimana untuk menyertai sesi Cabutan Bertuah ini?

Keputusan TONY88 Jackpot akan diumumkan pada setiap hari ke-5 bulan semasa

Ikuti & Suka TONY88 Facebook (KLIK DI SINI)! Keputusan akan diumumkan semasa Facebook Live.

Deposit minima MYR 100 SGD 100. Mega Jackpot akan dipilih dalam format 6 digit. Hadiah Pertama, Hadiah Ke-2, Hadiah Ke-3 dan Hadiah ke-4 akan dipilih dalam 5 digit nombor. Nombor tiket akan diberikan dalam format 6 digit. Contohnya, nombor tiket “182828” diberikan kepada Pemain. Hadiah Pertama, Hadiah Ke-2, Hadiah Ke-3 dan Hadiah Ke-4 akan dipilih berdasarkan 5 angka terakhir dari nombor tiket. Walau bagaimanapun, Mega Jackpot akan dipilih berdasarkan 6 digit nombor tepat dari nombor tiket.

Terma dan syarat

HADIAH MEGA AKAN MEMBAYAR 70% DARIPADA JUMLAH, DAN KELEBIHAN 30% AKAN MENDAPATKAN TAMBAH UNTUK BAGI NEXT DRAW.

1. Satu tiket hanya berhak mendapat 1 hadiah wang, tiket ulangi akan diulang.

2. Ahli hanya boleh memilih (tiada bonus).

3. Ahli Mesti Gunakan App: Wechat, Telegram, WhatsApp, Line.

4.TONY88 berhak untuk mengubahsuai, menukar atau menamatkan promosi tanpa notis terlebih dahulu.

5. Jika ahli dapat membuat lebih daripada satu akaun, TONY88 mempunyai hak untuk menamatkan akaun, dan kredit akan dikembalikan secara kekal.

Apa yang anda tunggu? Mari ambil kesempatan ini untuk memenangi jackpot dan jangan lupa untuk menyebarkan berita ini ke dunia! Daftar Tony88 Malaysia Online Betting hari ini!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: