918Kiss Slots Introduksi- Hulu Cock

28

- Advertisement -

Hulu Cock, juga dikenali sebagai ketam udang ikan Sic Bo, adalah sejenis permainan perjudian. Jenis dan peluangnya pada dasarnya adalah sama seperti Sic Bo, satu lagi kaedah perjudian, tetapi dadu yang digunakan digantikan oleh mata ikan, udang, kepiting, wang, labu dan ayam. Ikan, udang, dan ketam berasal dari China, dan ia merupakan perjudian yang agak biasa di selatan.

Shake

Satu jenis adalah panning, yang biasanya digunakan untuk membunuh taruhan besar. Apabila satu atau dua kecil muncul, peniaga akan menyorot secara mendatar dan dadu hanya akan bergulir beberapa kali selari. Kebanyakan keputusan masih kecil.

Satu adalah guncangan menegak, yang umumnya dilihat dalam kes mata besar. Untuk mengelakkan dadu, bersungguh-sungguh menggoncang dadu ke udara, tetapi ini biasanya mempunyai kebarangkalian yang sangat tinggi.

Ingin mencuba permainan ini? Ingat untuk memuat turun 918Kiss dan memasangnya pada telefon anda! Jangan lupa untuk menyertai Tony88 ~ Selalu ada diskaun dan pelanggan berharga lain untuk dijemput pada Malam Krismas, sila terus bertanya kepada khidmat pelanggan kami!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: