918Kiss Wolf Hunters Slots Review

29

- Advertisement -

Malam telah jatuh, dan binatang dahsyat mengganas bandar – sudah tiba masanya untuk memanggil para Pemburu Serigala! Jadi bersiap sedia dan bersiap-siap untuk menyertai perjuangan Wild Respins dan Spin Free Collections dengan menang besar!

Setiap Werewolf menyerang orang yang tidak bersalah di atas gulungan, salah satu daripada Wolf Hunters terlibat dengan peluang untuk menjadikan simbol Wolf liar. Sekiranya itu berlaku, liar tetap melekit untuk respon bonus dan sekurang-kurangnya dua daripada tiga koleksi diisi – koleksi Werewolf utama dan salah satu daripada koleksi dua Hunter.

Permainan ini mempunyai tiga mod Percuma Spins – yang biasa boleh dicapai dengan memukul dua Spin Spin percuma pada gulungan pada masa yang sama, manakala dua yang lain boleh dicapai dengan mengisi koleksi. Dalam Spins Percuma a Hunter menyerang manusia serigala yang menjijikkan, menggandakan peluang untuk menjadikan simbol-simbol itu menjadi liar dan juga memberi peluang kepada pemain untuk mengaktifkan kemahiran khas pemburu untuk menyebarkan liar. Hunter Free Spins bermula sekali sama ada koleksi Hunter telah diisi dengan kemahiran khas pemburu yang sudah diaktifkan. Mengisi koleksi werewolf utama mengaktifkan Slayer Free Spins di mana simbol Wolf sentiasa berubah liar, praktikal menjamin pemain akan meninggalkan adegan pertempuran dengan kemenangan besar freakishly! Ambil peluru perak anda yang paling ringan dan perangkap raksasa yang paling dahsyat dan sertai perburuan untuk binatang itu hadiah dalam Wolf Hunters Slot!

Mari pasang 918Kiss ke telefon anda dan daftar akaun di Tony88!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: