Advertisements

Ulasan Slot Treasure Captain’s Wukong333

27

Mesin Slot Kapten

Permainan slot adalah sinonim untuk pengembaraan dalam minda kebanyakan pemain, dan banyak pemaju memilih untuk membuat permainan baru dengan alam semesta yang kuat yang melebihkan perasaan ini.

Kapten Treasure oleh Wukong333 menggunakan tema lanun untuk mewujudkan alam semesta permainan epik, di mana khazanah berkaki banyak berlimpah dan setiap putaran gulungan dapat membawa kepada kemenangan besar dan banyak kegembiraan. Dan lanun tidak dapat dinafikan, jadi anda boleh mengharapkan permainan slot tertentu ini menjadi sangat popular di kalangan penonton yang luas.

Baca ulasan penuh kami Captain’s Treasure untuk mengetahui lebih lanjut mengenai reka bentuk dan permainan permainan, dan tentang apa yang membuatkannya istimewa …

RETRO SLOT GAME AHOY

Kapten Treasure menggunakan elemen reka bentuk klasik dan untuk mewujudkan suasana yang agak vintaj untuk pemain dapat dinikmati.

Gulungan itu diletakkan di dalam persekitaran kayu yang membangkitkan kapal kapal lanun. Judul permainan berdiri tegak di atas gulungan, sementara bar arahan terletak di bawahnya. Satu timbunan syiling emas juga boleh dilihat di latar belakang, di sana untuk membangkitkan khazanah yang anda akan mendapatkan tangan anda dalam masa terdekat.

Digabungkan dengan soundtrack lanun dinamik, Captain’s Treasure menyediakan dunia fantasi yang lebih baik untuk pemain-pemain untuk tersesat. Mari kita lihat dengan lebih dekat aturan dasar permainan di bahagian seterusnya kajian kami.

MENINGKATKAN UNTUK PETUALANGAN DI SEA

Kapten Treasure mengikuti unsur-unsur permainan klasik yang kebanyakan pemain dengan sedikit pengalaman dengan permainan slot mungkin sudah tahu.

Persediaan terdiri daripada tiga gulungan yang mengandungi tiga simbol masing-masing, dan sembilan baris bayar tersedia secara total. Anda perlu memastikan bahawa gabungan simbol-simbol tertentu di atas talian payung untuk mengecualikan ganjaran tunai yang berkaitan. Mula dengan melihat bar arahan bawah. Gunakan Button Bet One untuk menambah atau mengurangkan jumlah syiling yang anda mahu bertaruh pada spin seterusnya, dengan mengingat betapa bertaruh yang lebih besar dan berisiko juga boleh mencetuskan kemenangan yang lebih besar ke bawah bukit. Jalan pintas Bet Max ada di sana untuk membiarkan anda masuk semua dalam hanya satu klik, jika anda merasa sangat beruntung. Hit Spin untuk mendapatkan permainan bermula sebaliknya, dan menonton gelendong berputar dan berhenti untuk mendedahkan hadiah anda

Lihat butang Autoplay untuk mengaktifkan mod autopilot permainan. Gulungan tersebut kemudian akan berputar pada mereka sendiri selagi anda suka, sementara semua kemenangan berturut-turut akan menambah jumlah kredit anda secara automatik.

BAHAN-BAHAN UNTUK SEA VOYAGE EPIK

Sepuluh simbol reel yang berbeza dari Kapten Treasure boleh dipisahkan menjadi dua kumpulan yang berbeza.

Kumpulan pertama mengandungi simbol klasik dan simbol dari antara nombor 9 hingga Ace. Pirates adalah penjudi yang gemar diri mereka sendiri, jadi ikon sekolah lama ini sepatutnya berada di gulungan permainan. Oleh itu, mereka akan muncul dengan kerap, tetapi hanya menghasilkan bayaran yang sederhana.

Roda Kapal, Anchor, Peta dan Pedang yang melintasi mewakili simbol yang paling berharga dari Kapten Treasure. Kombinasi seperti pendek sebagai dua ikon mula membayar ganjaran kecil, dengan pembayaran akan naik nilai kerana kombinasi berkembang lebih lama.

TREATS KHAS

Terdapat dua simbol istimewa tambahan yang terdapat dalam Kapten Treasure, yang bersedia untuk memasak permainan anda dan menambah sedikit keseronokan kepada campuran.

Kapten sendiri mungkin muncul di gulungan, untuk bertindak sebagai kad Wild. Ini bermakna dia boleh menggantikan sebarang simbol lain dan membantu skor anda memenangi gabungan yang lebih besar di seluruh gulungan. Perlu diingat bahawa Kapten hanya muncul pada gulungan 2, 3 dan 4.

Ikon Treasure adalah penyebaran permainan. Terlepas dari kedudukannya, dua atau lebih Khazanah di skrin sesuai dengan kombinasi yang menang. Satu elemen asli yang patut disebut di sini ialah hakikat bahawa kad Wild juga boleh menggantikan Scatter, tidak seperti kebanyakan permainan video slot. Ini bermakna ikon Kapten boleh menambah sehingga Treasures hadir di skrin untuk mencetuskan kemenangan yang lebih besar.

SEMUA TENTANG DENGAN CAPTAIN

Kapten Kapten adalah satu lagi permainan slot video yang berputar di sekitar alam semesta bertemakan bajak laut. Oleh itu, tidak ada keaslian dalam dunia permainan, tetapi permainan dan gameplay pepejal, yang pemain harus menghargai.

Dari segi Bonus, Kapten Treasure tidak memberikan begitu banyak kegembiraan seperti yang kita fikirkan. Tetapi jika penciptaan Playtech ini tidak luar biasa, ia pasti permainan slot yang lebih baik dengan banyak peluang yang dapat dimenangi para pemain untuk dinikmati. Dan lanun masih tidak dapat dinafikan.

Mari cuba di Tony88!

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: