04.png

- Advertisement -

Marian Rivera Gracia-Dantes (Marian Gracia Rivera de Dantes (Es) (née Spanish: Marian Gracia y Rivera; Filipina: Marian Rivera Gracia lahir 12 Ogos 1984 model dan pelakon, yang terkenal dengan peranannya dalam MariMar, Dyesebel, Amaya, dan Cintailah Istri.

Sebagai artis rakaman, Rivera telah mengeluarkan dua studio album: Marian Rivera Hits Hits dan Retro Crazy. Dia membintangi filem-filem sebegini sebagai Girlfriend Myfriend, You to Me Everything, dan Panday 2.

Dia telah dimasukkan ke dalam 20 Penyokong Tertinggi pada tahun 2011. Beliau dinobatkan sebagai Wanita Seksual FHM Magazine pada tahun 2008, 2013, dan 2014, menetapkan rekod tiga kemenangan kumulatif melalui pengundian dalam talian dan SMS.

Kerjaya

2014-15: Carmela dan Eat Bulaga!

Rivera kembali ke masa utama dengan projek drama berat berjudul sementara sebagai Carmela (dahulunya “Catarina”) disiarkan oleh GMA Network pada 27 Januari 2014, di mana dia kadang-kadang berpasangan dengan Alden Richards.

Pada 19 April 2014, beliau bertajuk dalam satu lagi antologi drama Lenten yang istimewa, Panalangin. Ia adalah kali keempat yang dia telah membintangi siri Lenten yang juga dihasilkan oleh APT Entertainment dan disiarkan dalam rangkaian yang sama.

Pada tahun 2015, Rivera sepatutnya muncul dalam program televisyen comebacknya yang berjudul Daughter The Rich Man, tetapi disebabkan kehamilannya, dia kemudian digantikan oleh selebriti Kapuso, Rhian Ramos masing-masing. Walaupun kehamilannya yang pertama, Rivera meneruskan beberapa janji temu di mana beliau muncul dalam iklan komersil televisyen yang berbeza iaitu Biofit Tea, Hana Syampu, Kopiko Cafe Blanca, 555 Tuna ‘, dan iklan TV Del Monte Quick & Easy baru-baru ini. dengan suaminya Dingdong Dantes. Majalah meliputi Rivera seperti Majalah UNO, Majalah MEG, Majalah Pratonton, Majalah Speed, Majalah Pernikahan & Beyond akan menjadi beberapa nama. Di sampul Majalah UNO, Rivera dipetik sebagai berkata “Kehamilan adalah sesuatu yang indah”, menggambarkan keadaannya sekarang dalam akaun Instagramnya.

Rivera dipilih sebagai Pemimpin Pelajar USTv untuk Keperibadian Media Sosial Perempuan Gawad Sulo ng Bayan Natatanging Filipina Filem dan Filem Pelakon di Golden Obor CCA, Inc. dan Anugerah Pilihan PEPList ke-2 untuk kategori Newsmaker of the Year, dengan Dingdong Dantes, diterima oleh penyiar berita ABS-CBN Korina Sanchez bagi pihak pasangan itu. Rivera dimasukkan ke dalam Top 50 Paling Berpengaruh Filipina Online Rogue.

2015-sekarang: Ahad Pinasaya dan Encantadia

Pada tahun yang sama, beliau mengetuai Ai-Ai delas Alas, yang disertai oleh Alden Richards, Julie Anne San Jose, serta pelawak Jose Manalo dan Wally Bayola dalam acara pelbagai komedi Minggu PinaSaya. Pada 2016, Rivera menandakan kemunculannya di televisyen sebagai sebahagian daripada pembuatan semula rancangan TV fantasi GMA-7 Encantadia.

Rivera membuat penampilannya yang mengejutkan dalam filem komedi romantis, Imagine You and Me yang mengetengahkan pasukan cinta Alden Richards dan Maine Mendoza.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d