918Kiss membolehkan anda merasakan Piala Dunia 2018 lagi

0

31

- Advertisement -

“Karnival Bola Sepak” 918Kiss adalah mesin slot 5-swing dan 50-baris dengan tema Piala Dunia tahun lepas di Brazil. Di bar skrol, anda dapat melihat simbol yang indah: empat pemain bola sepak yang berbeza, stadium, peminat, bendera Brazil, bola sepak, penari samba dan bendera Brazil terkenal – patung Juruselamat Yesus. Enam simbol akan dilapisi pada 2 kedudukan bar tatal. Imej dipaparkan sebagai corak yang panjang. Setiap corak menduduki 2 kedudukan, mewakili 2 simbol yang berasingan tetapi identik, satu di atas yang lain. Ini membolehkan pereka grafik membuat lebih banyak imej dan animasi yang sangat baik.

Secara jujur, ini adalah mesin permainan bola sepak yang paling indah yang telah kita lihat setakat ini.

Reka bentuk cemerlang “Karnival Bola Sepak” dilengkapi dengan banyak ciri seperti multiplier serba boleh, bertaburan dan bebas untuk pelbagai anugerah hari ini. Semua boleh membantu anda memenangi banyak wang!

Corak bola sepak adalah liar dan dapat menggantikan semua simbol kecuali yang bertaburan. Ciri standard ini akan membantu anda mendapatkan lebih banyak kombinasi dan memenangi lebih banyak hadiah!

Logo permainan adalah simbol sesat yang akan memberi ganjaran kepada anda walaupun ia tidak muncul di mana-mana payline.

Jika anda mendapat sekurang-kurangnya 3 simbol ini di mana-mana di bar tatal, anda akan memenangi 10 pemindahan semula percuma, pelbagai kenaikan dan simbol liar tambahan. Pemindahan semula percuma bermula dengan ganjaran berganda 2x dan meningkat sebanyak 1 setiap 2 putaran. Simbol liar tambahan akan muncul di tengah-tengah bar skrol ketiga semasa putaran semula bebas dan menggantikan semua simbol kecuali yang bertaburan. Bagaimanapun, perubahan semula percuma tidak boleh dicetuskan lagi.

Dari segi imej dan reka bentuk, “Karnival Bola Sepak” pasti menonjol. Permainan ini mempunyai standard yang tidak mengejutkan anda. Walau bagaimanapun, mereka masih membawa ganjaran yang baik kepadamu! Bukan sahaja kami sangat mengesyorkan permainan ini kepada peminat bola sepak tetapi kami juga amat sesuai untuk mereka yang mencari hiburan yang berkualiti semasa rehat Piala Dunia. Permainan ini pasti akan membawa anda ke dalam suasana Piala Dunia 2014!

Sertai Tony88 untuk memenangi banyak wang!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d