Nissan X-Trail 2.0L Hybrid kini ditawar dengan pelan langganan – RM2,500 sebulan, kontrak tiga tahun

0

13

- Advertisement -

Nissan X-Trail 2.0L Hybrid kini menjadi model kedua selepas Nissan Leaf dalam barisan kenderaan Edaran Tan Chong Motor yang ditawarkan dengan pelan langganan. Dari kumpulan syarikat yang sama, TC Euro Cars juga pernah memperkenalkan pendekatan ini bagi model Captur dan Koleos.

Dengan memberikan jumlah bayaran muka lebih rendah berbanding jika pelanggan memilih pinjaman untuk sewa-beli konvensional, serta bayaran bulanan yang juga lebih rendah bagi tempoh tiga tahun pertama serta jaminan nilai kenderaan yang tidak menyusut, pelan langganan ini menawarkan versi hibrid SUV berkenaan pada harga RM2,500 sebulan.

Sama seperti pelan untuk model Leaf, X-Trail Hybrid yang dimiliki secara langganan ini memerlukan pemilik untuk meletakkan deposit dua bulan serta insurans tahunan bagi kenderaan yang bernilai RM159,888 ini, iaitu masing-masing RM5,000 dan RM4,500. Termasuk sekali dengan bayaran untuk bulan pertama sebanyak RM2,500, ini menjadikan bayaran awal yang perlu dilakukan oleh pelanggan ialah RM12,000.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d