04.jpg

- Advertisement -

Kiara Nayantara Singh, 14, berkata ibunya, supermodel Nayanika Chatterjee, bukan seorang “ibu India yang biasa yang mengalahkan anaknya dengan chappal!” “Tetapi saya boleh!” Ketawa Nayanika. ROFL. Hanya nota yang betul untuk sembang t2 ini.

Kiara Nayantara Singh, 14, berkata ibunya, supermodel Nayanika Chatterjee, bukan seorang “ibu India yang biasa yang mengalahkan anaknya dengan chappal!” “Tetapi saya boleh!” Ketawa Nayanika. ROFL. Hanya nota yang betul untuk sembang t2 ini.

Jadi, sekarang anda kelihatan seperti saudara perempuan! Adakah sesuatu yang sering anda dengar?

Kiara: Saya sering mendengarnya ketika ibu berada di sekolah saya! Sudah seperti ini sejauh yang saya ingat.

Nayanika: Saya tidak fikir ia terlalu menarik perhatiannya! (Ketawa)

Ia adalah pujian besar …

Nayanika: Boleh jadi saya! (Ketawa) Senang sekali, terutamanya kejutan pada wajah orang benar-benar lucu. Tetapi saya cukup merawatnya seperti anak perempuan saya (ketawa dengan kuat). Saya perlu mengakui bahawa saya agak ketat dan saya menjerit dan menjerit.

Marilah kita ke dalam hubungan anda dan Kiara …

Nayanika: Ketika dia masih muda, dia lebih bahagia menjadi kawan saya. Sekarang dia tidak mahu saya menggantungnya dengannya dan dia mendapat kawan sendiri … dia mahu melakukan perkara sendiri yang saya dapati sedikit mengganggu. Saya fikir saya adalah ibu yang sangat baik dan saya sedar saya tidak begitu keren!

Kiara: Anda masih seorang ibu yang sejuk, saya hanya memerlukan …

Nayanika: … Space! Saya tidak boleh terbiasa dengan hakikat bahawa dia memerlukan ruang! (Ketawa) Apabila anda muda banyak masalah disiplin berlaku secara automatik. Apabila anda lebih tua, anda mula mempersoalkan banyak, yang saya tidak fikir akan berlaku, tetapi ia berlaku. Dia mendapat keperibadiannya sekarang. Tetapi saya rasa kadang-kadang sebagai seorang kanak-kanak, mereka tidak faham akibat dari perkara-perkara tertentu. Saya cuba menguatkuasakan itu dan menanamkan perkara-perkara itu kepadanya. Sebagai contoh, kita tinggal di Delhi di mana anda perlu sedikit berhati-hati tentang jenis pakaian yang anda pakai. Saya tidak mempunyai masalah … Saya adalah model dan saya tidak mempunyai tempahan, tetapi anda perlu sedikit mengetahui keadaan atau tempat yang anda akan …. Itulah ibu di dalam saya keluar … perlindungan.

Dan ada pemberontakan?

Nayanika: Kadang, ada!

Kiara: Ada!

Nayanika: Saya tidak pernah meninggalkannya dengan sesiapa di luar keluarga dan itu adalah pilihan yang kami buat kerana satu kesilapan hanya terjadi sekali. Saya lebih suka selamat daripada maaf. Pada usia beliau, dia tidak begitu mengerti … jadi pasti ada pemberontakan. Cabarannya adalah untuk membuatnya memahami akibatnya.

Kiara, adakah anda mahu menjadi model?

Kiara: Tidak! Saya mahu mengkaji undang-undang korporat atau sesuatu yang fesyen. Saya fikir ia terlalu awal untuk membuat keputusan. Walaupun saya perlu masuk ke model, anda masih memerlukan pelan jatuh. Undang-undang kepentingan saya. Saya mempunyai sifat argumentatif dan saya pandai mengumpul fakta dan titik dan meletakkannya.

Nayanika, apa pendapat anda?

Nayanika: Saya tidak bertindak balas kerana dia telah berubah fikirannya berkali-kali! Ini hanya lewat fasa … Saya rasa tidak ada gunanya memaksa pandangan anda … akhirnya dia harus gembira dengan apa yang dia lakukan. Anda tidak tahu di mana kehidupan membawa anda dan dengan cara yang anda akan pergi. Saya belajar seramik di Institut Reka Bentuk Kebangsaan, pergi ke Pondicherry dan melakukan tembikar studio … dan tengok saya hari ini! Saya rasa tidak ada peraturan dan pilihan hari ini berbeza-beza. Saya tidak mahu memaksa pandangan saya terhadapnya, tetapi apa yang kita katakan kepadanya ialah dia perlu menamatkan pendidikannya sehingga tahap tertentu dan sentiasa mempunyai rancangan kejatuhan kerana anda tidak pernah tahu di mana kehidupan membawa anda. Sekiranya anda mempunyai pendidikan, maka pendedahan anda lebih baik, anda boleh mengendalikan situasi dengan lebih baik. Jika anda tidak mempunyai pendidikan, bagaimana anda bercakap?

Adakah anda bersedia membiarkan dia mengambil model?

Nayanika: Ya, jika dia mahu. Sekurang-kurangnya saya mempunyai pengetahuan dan latar belakang untuk menasihatinya … tetapi bukan industri paling mudah, bertentangan dengan apa yang orang fikir, terutama emosi. Ia sangat tidak selamat, ia agak bermakna, orang ramai longgar dengan pendapat mereka tanpa mengetahui … ‘Oh, dia gemuk!’ Anda memberi kita pizza untuk makan tengah hari. Apa yang awak jangka?

Antara Gurpreet (Singh) dan anda, siapa ibu bapa yang lebih tegas?

Nayanika: Ada perkara-perkara tertentu dia lebih ketat dengan pakaian seperti, di mana anda berada dalam apa …. Jika kita tidak tahu ibu bapa atau kita tidak dijemput oleh ibu bapa, kita tidak akan menghantarnya ke sana.

Kiara: Saya selalu bertanya: ‘Rakan-rakan saya akan pergi, mengapa saya tidak?’ Dan ibu saya akan berkata: ‘Jika mereka makan najis … adakah anda makan najis ?!’ Saya tidak akan mengatakan bahawa saya tidak mempunyai kebebasan. Saya mempunyai banyak kebebasan, tetapi …

Adakah terdapat dos dan tidak perlu untuk anda kerana anda adalah anak perempuan Nayanika Chatterjee?

Kiara: Saya perlu memastikan bahawa penjagaan saya baik pada setiap masa … duduk lurus … kebiasaan yang baik … bersikap baik dan menghormati had yang saya ada.

Nayanika: Saya terus mengatakan kepadanya bahawa anda adalah contoh untuk saya. Sekiranya anda bukan contoh yang baik, mereka (orang yang dia jawatan) tidak akan mempercayai saya … jadi, anda tidak boleh melakukan apa yang bertentangan dengan apa yang saya berikan kepada mereka.

Kiara: Saya tidak dibenarkan menonton video muzik sehingga saya berusia 11 atau 12 tahun kerana ayah saya tidak mahu saya terdedah.

Nayanika: Banyak video mempunyai kandungan seksual dan ia terlalu banyak pengetahuan.

Kiara, adakah anda perlu meyakinkan ibu bapa anda untuk membenarkan anda di media sosial?

Kiara: Tidak! Saya berada di tengah kelas enam atau permulaan ketujuh apabila saya berada di Instagram …

Nayanika: Kami tidak berkata kepada Facebook.

Kiara: Dan saya benar-benar baik dengan itu.

Nayanika: Dia pergi ke Insta pertama tanpa kita sedar apa yang berlaku. Kini, kita telah menyedari bahaya berada di Insta! (Ketawa)

Adakah anda panik jika dia mempunyai teman lelaki sekarang?

Nayanika: Tidak, saya tidak akan panik sama sekali.

Ayah?

Kiara: Dia tidak tahu! (Ketawa dengan kuat) Saya mempunyai jumlah yang cukup banyak menghancurkan! Saya telah memberitahu ibu saya setiap kali dan dia pergi dan memberitahu ayah. Dia cukup sejuk tentang hal itu selagi ia tidak terlalu jauh.

Nayanika: Zac Efron … Justin Bieber juga.

Kiara: Justin Bieber adalah penghancuran sebenar saya yang pertama.

Nayanika: Jika anda memegang sesuatu yang terlalu banyak, mereka cenderung untuk memberontak. Dan juga, berapa lama anda akan menahannya? Saya tidak mahu dia berasa takut sehingga dia tidak dapat memberitahu kami ketika dia sedang dalam masalah. Saya telah memberitahunya untuk tidak melompat ke sesuatu perkara kerana tekanan rakan sebaya. Saya juga memberitahunya bahawa jika anda telah menghancurkan seseorang, tidak apa-apa, tetapi jangan membuang diri kepada seseorang … mempunyai rasa hormat diri dan maruah kerana itu benar-benar penting dalam kehidupan. Jika anda berhenti menghormati diri anda, permainan berakhir. Saya juga memberitahunya bahawa terdapat banyak maklumat yang salah difahami. Ini adalah semua situasi yang dibuat dan ini bukanlah kehidupan biasa.

Nayanika, apa yang anda pelajari daripada Kiara?

Saya fikir saya terlalu dijaga dan dia mudah. Saya sentiasa cuba menjadi gadis yang baik. Anda masih boleh melakukannya dan mudah. Jadi, itulah yang saya pelajari dari dia … belajar melepaskannya. Saya sedang mencuba.

Fon Kiara …

Pemilikan Prize: Telefon saya. Saya biasanya di Instagram dan saya juga mengikuti banyak blog fesyen seperti a1daily.
Takut dengan: Memakai fon kepala saya di dalam kereta dan mendengar muzik sepanjang masa. Justin Bieber, DJ Khaled, Drake dan Rihanna adalah empat kegemaran saya.
Cinta: buku-buku John Green. Kylie Jenner.
Bermain: Bola keranjang dan tenis. Juga, berenang.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: