MINI Malaysia tawar lima-tahun servis percuma, waranti hingga 31 Ogos sempena ulang tahun ke-60

12

- Advertisement -

Sempena dengan ulangtahun ke-60, MINI Malaysia telah memperkenalkan Program Inklusif Servis + Pembaikan MINI (“MINI Service + Repair Inclusive Programme” atau “MSRI”) mulai hari ini sehingga 31 Ogos 2019. Program ini memberikan pemilik-pemilik MINI yang baharu dengan Servis Berjadual Percuma yang terhad untuk lima-tahun atau 80,000km (mana-mana yang dipenuhi dahulu), serta waranti selama lima-tahun tanpa had perbatuan bagi kesemua model yang berada dalam portfolio kenderaan MINI.

Servis yang ditawarkan melalui Program Inklusif Servis + Pembaikan MINI lima-tahun ini sejajar dengan sistem Servis Berasaskan Kondisi (“Condition Based Service” atau “CBS”) dan ia merangkumi pemeriksaan kenderaan, penukaran minyak enjin, serta servis untuk penapis udara, penapis bahan api, penapis mikro, palam pencucuh dan bendalir brek.

Menurut Harald Hoelzl, Pengarah Urusan BMW Group Malaysia, “Pada tahun ini, kami meraikan inovasi British yang berusia 60 tahun, ia hadir bersama reka bentuk ikonik serta ciri-ciri pemanduan mengujakan yang sinonim dengannya. Sempena meraikan ulang tahun ke-60 ini, kami berbesar hati untuk melanjutkan Program Inklusif Servis + Pembaikan MINI 60 Bulan kepada pemilik-pemilik MINI baharu untuk membawakan Pengalaman Pemilikan Premium yang dijanjikan.”

Tawaran eksklusif ini boleh dimiliki bagi semua pembelian kenderaan MINI yang didaftarkan dengan JPJ dalam tempoh program tersebut bermula hari ini sehingga 31 Ogos 2019. Di samping itu, Program Inklusif Servis + Pembaikan MINI lima-tahun juga boleh didapatkan oleh pelanggan pakej fleet, kenderaan dikecualikan duti serta Program Kepulangan Pakar (REP).

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: