Isuzu D-Max – pencarian bacaan meter paling tinggi

15

- Advertisement -

Khas untuk pengguna setia trak pikap Isuzu D-Max, Isuzu Malaysia kini sedang mencari pemilik dengan catatan jarak perjalanan paling tinggi serta ingin mengenali dan mendengar cerita unik pelanggan setia mereka bersama trak pikap tersebut.

Melalui “Cabaran Super Mileage”, Isuzu Malaysia ingin memberikan ganjaran istimewa dan pemilik hanya perlu menghantar maklumat mereka secara atas talian sebelum 31 Julai untuk layak memenangi hadiah utama bernilai RM15,000.

“Kebanyakan pemilik kenderaan Isuzu terdiri daripada mereka yang mencatatkan jarak perjalanan yang tinggi, memanfaatkan kos penggunaan yang rendah hasil daripada ketahanan dan prestasinya. Menempuh jarak perjalanan beratus kilometer setiap minggu adalah perkara biasa bagi mereka. Kami ingin bertemu dengan pemilik-pemilik seperti ini untuk mengetahui dengan lebih lanjut bagaimana kenderaan Isuzu telah membantu urusan pengangkutan mereka,” ujar Ketua Pegawai Operasi Isuzu Malaysia, Masayuki Suzuki.

Peraduan ini terbuka kepada semua pemilik persendirian mahupun korporat yang telah mencatatkan jarak perjalanan minumum 200,000 km pada Isuzu D-Max mereka. Melalui kod QR pada laman web rasmi, pemilik hanya perlu mengikuti arahan mudah untuk memuat naik jarak perjalanan dan keadaan semasa trak pikap mereka.

Di hujung tempoh peraduan ini, pemilik yang mempunyai jumlah jarak penggunaaan yang tertinggi yang disahkan akan membawa pulang hadiah keseluruhan bernilai lebih daripada RM38,888. Laman web berkenaan juga akan memaparkan pendahulu semasa peraduan berkenaan, begitu juga dengan terma dan syarat peraduan. Pemilik-pemilik Isuzu D-Max boleh melayari laman https://isuzumalaysia.net atau Facebook untuk perincian lanjut berkaitan peraduan ini.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: