04.jpg

- Advertisement -

Sherlyn Chopra adalah model dan aktris India yang terkenal dengan karya beliau di Bollywood. Pada bulan Julai 2012, Chopra mengumumkan bahawa dia akan menjadi sebahagian daripada majalah Playboy. Selepas itu, dia menjadi wanita India pertama yang membintangi majalah Playboy rasmi. Dia kemudian dipilih untuk menjadi tuan rumah musim keenam pertunjukan MTV Splitsvilla. Pada Disember 2013, dia mengeluarkan single muziknya berjudul “Bad Girl”. Beliau merupakan peserta dalam pameran realiti, Bigg Boss pada tahun 2009.

Kehidupan awal dan pemodelan

Bapa Sherlyn Chopra adalah seorang doktor. Beliau menghadiri Sekolah Tinggi Stanley Girls dan Kolej Saint Ann untuk Wanita di Secunderabad. Pada tahun 1999 dia dinobatkan sebagai “Miss Andhra”.

Kerjaya filem

Kerjaya lakonan awal Chopra terdiri daripada peranan dalam beberapa filem Bollywood. Dia muncul dalam filem seperti Time Pass, Red Swastik dan Game. Dia membuat debut filem Telugu di A Film oleh Aravind. Chopra juga merupakan peserta dalam Bigg Boss. Dia diusir dari persembahan pada hari ke-27. Dari tahun 2013, dia difilmkan sebagai protagonis utama dalam Kamasutra 3D yang diarahkan oleh Rupesh Paul dan dia juga muncul dalam treler yang dikeluarkan pada Festival Filem Antarabangsa Cannes ke-66. Ia diam sepanjang pengeluaran selepas itu dan pada bulan Jun 2016 dia memberitahu media bahawa dia tidak lagi bekerja pada projek itu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: