Introduksi Game 918Kiss-Silent Samurai

28

- Advertisement -

Dunia Samurai adalah dunia orang yang berani, pahlawan berani yang membuat banyak orang mengagumi mereka. Ini pahlawan Jepun kuno juga tidak takut dan berani dalam permainan ini, jadi mengagumi mereka dan bermain, dan menang menang, tentu saja. Manfaatkan kemahiran mereka, kebijaksanaan mereka, dan keberanian mereka. Kemahiran seni mempertahankan diri adalah benar-benar layak dikagumi, terutamanya dalam 5 gelendong ini, 9 permainan payline. Dengan ciri-ciri yang dikemas, putaran percuma dan faedah lain, anda akan teruja pada setiap saat permainan anda. Simbol-simbol ini akan menjadikan anda merasa sebahagian daripada dunia Samurai, dengan Dragon Dragon, Samurai, Geisha, dan simbol-simbol tipikal lain yang mengingatkan masa itu.

The Wild in Silent Samurai adalah Gold Dragon. Seperti dalam legenda, ia juga mempunyai kuasa tertinggi dalam permainan. Ia boleh menggantikan mana-mana simbol permainan lain, untuk membentuk kombinasi yang akan menghasilkan kemenangan untuk anda. Satu lagi simbol yang sangat penting ialah simbol Geisha, yang juga merupakan kunci kepada kemenangan yang sangat sedap. Dengan 3 sekurang-kurangnya simbol Geisha, tidak kira di mana mereka datang pada gulungan, anda akan dianugerahkan pengganda yang sangat menyenangkan. Untuk 3 Geishas, ​​ia akan menjadi 5x, untuk 4 Geishas, ​​25x, dan untuk 5 simbol Geisha, ia akan menghasilkan pengganda 100x yang luar biasa. Kecantikan ini benar-benar boleh menghasilkan kemenangan hebat untuk anda.

918Kiss Silent Samurai juga merupakan simbol yang sangat penting, sebagai satu bonus. Carilah ia keluar pada gulungan 1 dan 5. Ini adalah tempat peperangan sengit akan berlaku. Bersedia untuk melawan banyak askar ninja, 20 jumlah: mereka akan berangkat untuk menyerang kampung, dan juga akan menurunkan hadiah yang sangat menyenangkan. Hadiah-hadiah ini termasuk 13 pusingan bebas, 3 pengganda, dan 2 hadiah yang sangat istimewa: ninja khas yang akan bertindak sebagai 3 ninja untuk faedah anda. Terdapat juga 2 ninjas cepat dalam permainan bonus yang akan membawa ciri itu berakhir. Anda akan merebut spins percuma dan kemenangan pengganda yang anda telah terkumpul sehingga saat penamatan bonus. Ingatlah bahawa nilai ninjas yang cepat adalah satu putaran bebas. Dan jika anda melanda tanda bonus Samurai pada gulungan 1 dan 5 lagi, dalam perjalanan ciri ini, ganjaran anda akan menjadi 8 lagi putaran bebas.

Nah, bagaimana pula menggandakan hadiah anda? Gunakan Gamble untuk melakukan itu, dan jika anda memilih dari merah dan hitam, dengan betul, anda akan memenangi penggandaan 2x.

Adakah anda berminat untuk bermain 918Kiss? Jangan lupa untuk menyertai Tony88 kerana ini adalah salah satu platform yang boleh anda gunakan! Muat turun 918Kiss ke telefon pintar Android / iOS anda hari ini!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: