Introduksi Game 918Kiss- Great Blue

0

51

- Advertisement -

918Kiss The Great Blue slot kebanyakannya popular dengan peminat berpengalaman kerana pusingan bonus. Nasib mungkin tidak sering menyeberang jalan anda apabila anda bermain, tetapi apabila anda menang, itu boleh menjadi hadiah yang sangat hebat, ganjaran besar untuk bermain anda. Dengan varians yang tinggi dalam permainan slot, ganjaran dapat membuat hari anda cerah. Nah, sebelum anda menang, tempoh bermain dan mengharapkan dapat sedikit lama. Tetapi pada amnya masa berlalu dengan cepat, terima kasih kepada tema dan kesan yang menarik yang menjadikan persekitaran menawan.

Dalam Great Blue, dengan 5 reels dan 25 paylines, tema adalah dunia di mana seekor ikan paus pembunuh nama Great Blue hidup. Menyelam ke ruang luar negara, dan pengembaraan Great Blue bermula.

Untuk mendapatkan bonus Great Blue, anda harus mengharapkan untuk mendapatkan sekurang-kurangnya 3 simbol Shell Laut, dan tidak kira di mana pada reels mereka akan keluar. Kemudian bonus dicetuskan. Anda pergi ke dasar laut, dan lihat apa yang disembunyikan dan bagaimana nasib boleh membuat anda gembira. Jadi 8 pusingan percuma datang kepada anda, dengan pengganda 2x. Kemudian anda juga harus membuat pilihan: pilih 2 dari 5 kerang laut, dan nasib baik akan membawa anda lebih putaran bebas, ditambah multiplier. Secara keseluruhannya, bilangan putaran bebas yang anda boleh dianugerahkan di Great Blue adalah 33, dan pengganda boleh mencapai 15. Apabila putaran bebas berjalan, nasib dapat membuat perkara lebih menyenangkan untuk anda: dengan sekurang-kurangnya 3 pengacau, anda akan dapatkan 15 lagi putaran bebas, pada pengganda yang sama. Mainkan dan dengan nasib di sebelah anda, anda boleh mendapatkan pusingan percuma tanpa had.

Oleh itu, anda tidak perlu tertanya-tanya mengapa pembayaran dalam Great Blue boleh melebihi 100x. Dengan peluang seperti itu dibungkus dalam pusingan bonus, itu agak realistik untuk dicapai.

Great Blue juga boleh didapati sebagai slot mudah alih. Anda boleh mengagumi makhluk di dunia lautan pada peranti mudah alih anda, kerana ikan paus pembunuh membuat perjalanannya di bawah air, dan melalui berputar makhluk laut, kura-kura, bintang laut, dan berenang dengan jerung juga. Dalam Great Blue mudah alih, grafik itu memberi ganjaran, dan kualiti video simbol yang menang juga menyeronokkan.

Anda akan mengetahui bahawa Great Blue sangat menarik jika anda jenis yang lebih baik. Walaupun ia agak lama untuk pemain menunggu sehingga bonus spin percuma mula memberi ganjaran kepada mereka, betters lebih besar tahu bahawa kesabaran adalah kunci dan nasib pasti untuk menyeberang jalan mereka.

Suasana mesra Great Blue hidup, dengan banyaknya makhluk yang menjadikan dunia bawah laut tempat yang menarik untuk dimainkan. Dengan kehadiran menarik semua penduduk marin dan jumlah bonus, Great Blue patut dicuba dalam talian dan sebagai slot mudah alih.

Apa yang anda tunggu? Daftar di Tony88 hari ini dan dapatkan ID Percuma 918Kiss Percuma!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: