06.jpg

- Advertisement -

Carol Gracias adalah model super India. Dia merupakan pemenang terakhir yang diraih gelaran L’Oréal / Elite dari India. Beliau menyertai dan menjadi pelari dalam pameran realiti Bigg Boss pada tahun 2006.

Kerjaya

Bersama dengan kerjaya pemodelan, Carol telah melakukan beberapa lagu dan album untuk filem.

Wayang

Carol mempunyai cameo dalam filem Being Cyrus. Dia juga muncul dalam video muzik untuk lagu “Right Here Right Now” dari Bluffmaster, yang dibintangi oleh Abhishek Bachchan. Carol adalah seorang kawan rumah di Bigg Boss, versi India Celebrity Big Brother, yang dihasilkan oleh Endemol India untuk Viacom Colors. Dia menamatkan runner-up. Beliau juga merupakan peserta peringkat 2 khatron ke khiladi, versi Fear Fear India.

Lemari pakaian almari pakaian

Semasa Minggu Fesyen Lakme 2006 di Mumbai, Carol Gracias mengalami “kerosakan pakaian almari”, apabila bahagian atasnya jatuh, sepenuhnya mendedahkan dadanya. Carol pulih dengan cepat dan menyelesaikan perjalanan, memegangnya di tempatnya. Kejadian kecil ini menyebabkan kegelisahan besar, dengan beberapa orang awam menuduh penganjur pertunjukan mempromosikan kelucian. Perkara itu dibangkitkan di Dewan Undangan Maharashtra, di mana para ahli mengutuk penganjur pameran.

Kemudian, mahkamah tempatan mengarahkan pihak polis untuk menyiasat kejadian itu, selepas seorang aktivis sosial, Prakash Rajdev, mencatatkan satu FIR terhadap penganjur Lakme India Fashion Week dan model-model yang terlibat, mendakwa bahawa kejadian itu disengajakan dan model-modelnya terlibat dalam “kebogelan dan kelucahan “yang merupakan kesalahan di bawah Kanun Keseksaan India.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: