Introduksi Game 918Kiss Amazing Thailand

0

96.jpg

- Advertisement -

Untuk tip bermain 918Kiss kali ini, admin akan beri sedikit tip bermain Amazing Thailand (Boxing) dan Dolphin Reef. Dengan modal RM100,untuk bermain slot ini, anda perlu ikut sedikit tip yang berkemungkinan membolehkan anda menang RM2k atau lebih. Harus diingat dengan modal sebanyak RM100,anda bersedia untuk kalah.

Dengan modal sebanyak RM100 ini, bet yang perlu anda buat adalah RM1.00.Jika anda takut untuk bermain dengan wang sebenar, main dengan test id dahulu sebelum memulakan permainan sebenar.

Modal RM100, bet permulaan RM1.00.

Teruskan bermain walaupun anda kalah pada permulaan hinggalah modal anda RM100 berbalance RM60. Jika terus kalah berhenti.

Jika menang dan selalunya menang jika bet RM1.00 anda akan mendapat sekurang-kurangnya RM200 keuntungan.

Jika anda sudah mendapat RM200, cuba beralih pada game slot Dolphin Reef dan bet sebanyak RM5. Dalam games dolphin reef ini selalunya apabila anda bet RM5, selalunya apabila modal hanya tinggal berpuluh ringgit FREE Game akan datang.

Dan jika Free games dalam dolphin Reef, dengan bet sebanyak RM5 selalunya jika menang anda akan mendapat sekurang-kurangnya RM700.

Untuk step seterusnya, keberanian adalah diperlukan,dimana akan bet pada modal besar iaitu RM12.50 tetapi berbalik pada games Amazing Thailand tadi. Bet dan teruskan permainan. Di sini apa yang diperlukan adalah luck dimana jika ada luck anda akan mendapat kemenangan yang besar sekali.

Itu sahaja tip untuk kali ini,segala tip diatas adalah berdasarkan pengalaman admin sendiri. Jika anda kalah, mungkin anda tiada luck pada hari tersebut dan begitulah sebaliknya.

Tony88 adalah satu platform yang boleh dipercayai. Apa yang anda tunggu lagi? Sertai Tony88 dan dapatkan 918Kiss ID percuma hari ini!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d