Introduksi Game 918Kiss Iceland

0

92.jpg

- Advertisement -

Cara Bermain 918Kiss Iceland Slot Machine

Walaupun kita tidak peminat sejuk, kita dapat menghargai keindahan salji putih yang jelas dan langit biru kristal. Untuk iklim yang teruk, hanya ada satu perkara yang ganas, apabila kita memikirkannya, ia akan menjadi lebih romantis – pada malam yang paling suram kita boleh memerah bersama-sama dan menjadi panas.

Bagi mereka yang membenci sejuk, mujurlah, apabila anda bermain Iceland di 918Kiss, anda tidak perlu merasakannya untuk diri sendiri. Mesin slot Iceland mempunyai sebanyak 50 kemenangan.

Oleh sebab ini adalah dunia fiksyen, banyak haiwan Artik akan cuba membantu anda mencapai ganjaran progresif secara rawak, menunggu anda di grid. Walaupun mereka tidak memberi anda bonus terbesar, mereka pasti mendapat banyak wang tunai, digabungkan dengan kekuatan mereka untuk membawa pulang Bacon.

Membuat Kawan Dengan Bears Polar

Siapa yang tidak suka idea mempunyai apa-apa jenis beruang untuk seorang kawan, beruang penyayang dan jinak itu? Ia adalah apa yang setiap impian haiwan mengimpikan: dapat memeluk ke makhluk yang kuat yang dengan mudah boleh membunuh anda, tetapi tidak memilih kerana ia mencintai anda.

Di Iceland pada 918Kiss, anda boleh menggunakan sebanyak beruang kutub yang anda perlukan. Sebenarnya, semakin banyak yang anda dapati, lebih baik. Ini kerana mereka bertindak sebagai permainan liar, dan selagi mereka adalah sebahagian daripada kombinasi yang menang, mereka membawa multiplier x3. Ini bermakna bahawa untuk keseimbangan anda, perkara yang paling penting ialah simbol walrus (biasanya 3,333 kredit) boleh mendapat kredit yang lebih tinggi sebanyak 9.999. Semuanya gila!

Malangnya terdapat penangkapan walaupun, dan itulah fakta bahawa beruang kutub ini terisolasi pada gelendong ketiga, tidak dapat bergerak semasa permainan asas. Ini seterusnya menjadikan pengaktifan keuntungan mereka lebih banyak untuk pengguna, tetapi apa yang menyenangkan tanpa cabarannya?

A Snow Adventure

Ciri-ciri Pengembaraan itu benar-benar hanya satu frasa yang mewah untuk menggambarkan apabila simbol penyebaran dan liar datang bersama dan bertindak serentak. Untuk ditukar dari pemain kasual ke explorer yang berpengalaman, anda perlu mencetuskan 8 permainan percuma melalui penemuan tiga atau lebih simbol penyebaran.

Apabila anda melakukan ini (dan dilakukan dengan baik untuk berbuat demikian), anda perlu duduk dan berharap bahawa liar muncul pada masa ini. Melihat sebagai liar sudah mempunyai pengganda yang melekat padanya, rampasan perjalanan salji anda boleh tumbuh agak besar dalam kedudukannya.

Ceri di atas semua lapisan ais ini adalah hakikat bahawa permainan percuma dapat diaktifkan semula, yang bermaksud bahawa liar dapat terus mereplikasi dirinya pada gulungan lain. Oh selamat hari.

Menunggu anda membaca lebih banyak catatan blog di laman web Tony88 kami untuk maklumat permainan yang lebih berbeza, setiap blog mempunyai tip yang tidak dijangka anda. Tony88 adalah trusted online casino Malaysia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d